f1

2016.07.28. 12:19

Dzsudzsák: "Én csak törni tudom ezeket az autókat"

Dzsudzsák Balázs is kint járt a Magyar Nagydíjon, azt is elmondta, ki volt a kedvenc F1-es versenyzője.

MTI

Fotó: Varga András

Dzsudzsák Balázs a Forma-1-es Magyar Nagydíj rajtja előtt elmondta, hogy harmadszor látogatott ki a Hungaroringre, korábban Michael Schumacher volt a kedvence, és amikor a hétszeres világbajnok német versenyzett, többször nézte a futamokat, ám amióta annak a korosztálynak a képviselői visszavonultak, már kevésbé kíséri figyelemmel a versenyt.

Elárulta, jólesik neki, hogy a boxutcában is sokan megállítják, és közös fényképet, aláírást kérnek tőle. A Magyar Nagydíjat előbb a Ferrari-, majd a Red Bull-csapat vendégeként nézi, és arról is beszélt, hogy egyszer szívesen beülne és megtenne néhány kört egy kétszemélyes Forma-1-es autóval.

"Én csak törni tudom ezeket az autókat, úgyhogy jobb, ha valaki mögött ülök. Biztosan nagy élmény lenne, reméljük, egyszer sor kerül erre" - nyilatkozta arra utalva, hogy autóbaleseteit követően többször is a bulvárlapok címoldalára került az elmúlt években.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!