f1

2016.07.30. 18:58

Ecclestone nem utazott Brazíliba anyósa miatt

Nem csak Bernie Ecclestone anyósát rabolták el...

Tajthi Andrea

Bernie Ecclestone nem hagyja ki a Német Nagydíjat, annak ellenére sem, hogy anyósát épp emberrablók tartják fogva Brazíliában.

Ecclestone feleségének, Fabianának édesanyját, Aparecida Schunkot (67) múlt héten pénteken rabolták el. Ennek ellenére Ecclestone számára nem állt meg az élet, és nem is utazott Brazíliába, hanem az eredeti terveinek megfelelően a Német Nagydíj helyszínén, Hockenheimben tartózkodik.

Ms Schunk otthon tartózkodott, két szobalánnyal, mikor a kaputelefon megszólalt. A kapuban álló férfiak futár sofőröknek adták ki magukat, és egy doboz is volt náluk.

Az egyik szobalány kinyitotta az ajtót, mire a férfiak ellökték őt az útjukból, késsel fenyegetőztek és magukkal vitték Ms Schunkot annak autójával, valamint elfogták a két szobalányt is.

A rendőrség szerint az emberrablást egy európai bázisú, szervezett bűnbanda hajtotta végre.

Bernie Ecclestne vagyona 2,4 milliárd dollár, az emberrablók pedig 36,7 millió dollárt követelnek tőle, hogy elengedjék anyósát. Ez az összeg a legmagasabb, melyet Brazíliában emberrablók valaha követeltek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!