f1

2015.07.29. 09:56

Ecclestone szerint remek volt a Magyar Nagydíj

Szerencséje volt az F1-nek, hogy minden hibátlanul alakult a Hungaroringen - véli Ecclestone

Tajthi Andrea

Fotó: Tajthi Andrea

Bernie Eccleston szerint a Forma-1-nek szerencséje van, hogy remek show sikeredett a Magyar Nagydíj hétvégéjén, még annak ellenére is, hogy mindenki Jules Bianchira emlékezett.

"Hihetetlen, elképesztő verseny volt." - mondta Ecclestone a Motorsport.com-nak. "Gondolják, ha változtatnánk a szabályokon, jobb lenne? Mit gondolnak, mi történt ma, ami jobbá tette a versenyt?"

A körülmények - kapta a választ Ecclestone, aki erre elmosolyodott.

"Jó válasz! Csak mondom... A körülmények. Ilyen dolgok megtörténnek. Ez egy nagyon jó verseny volt, a közönség is remek volt, és a Bianchi család is itt volt. Minden jól működött. Szerencsénk volt."

Persze mindig is voltak jobb, és rosszabb versenyek is a szezon során.

"Nem volt elég a jóbol! Ami jó volt, és ez a legviccesebb: beszéltem az egyik sráccal a Mercedesnél és azt mondtam neki, 'látod, hogy ha nem ti nyertek, akkor egy kicsit izgalmasabb?'"

A Bianchi családot maga Ecclestone repítette Magyarországra Nizzából, magánrepülővel.

"Úgy gondoltam, itt kell lenniük." - folytatta Ecclestone a Motorsport.comnak. "Azt mondtam, ha leesel egy lóról, gyorsan vissza akarsz rá ülni, nem akarod abbahagyni a lovaglást. Mondtam neki (Philippe Bianchinak), hogy 'te szereted az F1-et'"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!