f1

2015.08.04. 08:00

Elton John is fellép az Amerikai Nagydíjon

Nagy buli lesz Texasban a Forma-1 idején

Tajthi Andrea

Fotó: Mercedes AMG Petronas

A COTA (Circuit of The Americas)  bejelentette, hogy Elton John és bandája az majd különleges koncertet október 25-én, az Amerikai Nagydíj után.

A színpadon lesz Eltonnal Nigel Olsson a doboknál, a zenei rendező Davey Johnstone gitárral, Matt Bissonette basszusgitárral, John Mahon ütősökkel, és Kim Bullard a billentyűknél.

Egyesíti erejét a COTA és a POP AUSTIN International Art Show.

"A célunk, hogy olyan hétvégét hozzunk össze Austinban, Texasban, melyen mindenki részt akar venni, mivel összevonjuk a művészetet a helyi és nemzetközi sportélettel." - mondta Jason Dial, a COTA elnök-vezérigazgatója. "Megfejeljük mindezt egy legendás szupersztárral, Elton Johnnal és bandájával, és a  POP AUSTIN International Art Show-val. Fan Fest lesz a belvárosban, és a University of Texas Longhorn futballcsapata is játszik majd, így igazi sportos, szórakoztató hétvégénk lesz."

A versenyeken, sporteseményeken és koncerten túl olyan képzőművészek alkotásai is jelen lesznek, mint Andy Warhol, Jean-Michel Basquiat, Richard Orlinski, Desire Obtain Cherish, Shane Guffogg, Micky Hoogendijk még sokan mások.

"Nagy megtiszteltetés, hogy jelen lesz a POP AUSTIN International Art Show! Az ő részvételük remekül tükrözi Austin egyre növekvő kulturális befolyását és nemzetközi vonzerejét." - mondta Sharilyn Mayhugh, a COTA ügyvezető igazgatója.

A belvárosban Fan Fest lesz október 22-24-én, mely számos programot kínál több helyszínen, beleértve Austin kedvenc bárjait is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!