f1

2015.08.31. 06:25

Freddie Hunt apja autójával demózott Zandvoortban

James Hunt születésnapját stílusosan ünnepelte meg fia.

Tajthi Andrea

James Hunt születésnapján fia, Freddie Zandvoortban tartott bemutatót egy Hesketh 308C volánja mögött, ugyanis James 40 éve ezen a pályán szerezte első F1-es győzelmét.

"Hihetetlen érzés volt itt vezetni, Zandvoortban, 40 évvel az után, hogy apám megszerezte első győzelmét, és ma (augusztus 29.) ünnepelné 68. születésnapját." - mondta Freddie a Motorsport.com újságírójának. "Az autó nagyon erős, de nem tudtam nagyon nyomni neki, mert a biztonsági öv nem volt egészen rám való. Szóval óvatosnak kellett lennem, főleg mert nem is vezettem itt korábban soha. De ez egy nagyszerű pálya, gazdag történelemmel, és nem sok hely van ott a hibázásra. Megtiszteltetés, hogy itt vezethettem, ilyen nagy tömeg előtt, nagyon élveztem."

Freddie jelenleg GT versenyeken indul, a célja pedig, hogy rajthoz álljon a Le Mans-i 24 órás versenyen. Jövőre a tervei szerint a Blancpain GT Seriesben indulna majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!