f1

2016.07.29. 12:58

Hamilton nem kért elnézést Gutierreztől

Esteban Gutierrez elmondása szerint Lewis Hamilton még nem kért tőle elnézést amiért bemutatott neki a Magyar Nagydíjon

Motorsport Csatorna

Fotó: Varga András

A mexikói versenyző büntetést kapott, amiért figyelmen kívül hagyta a neki lengetett kék zászlót, de ezen felül Hamilto még meg is mutatta neki középső ujját előzés közben.

A futam után Gutierrez Twitteren üzent Hamiltonnak: "Az, hogy világbajnok vagy, még nem jogosít fel arra, hogy tiszteletlenül bánj a versenytársaiddal, barátom."

"Szerintem azért kaptam büntetést, mert Lewis reklamált, ami azért probléma, mert is tiszteletlenül viselkedett." - mondta Gutierreu már Hocknheimben, a Marca c. lapnak. "Nem volt sportemberhez méltó, egy kis tiszteletet kellene tanúsítania versenytársaival szemben, mert ők - ahogy én is - mindent megtesznek, hogy megpróbálják őt biztonságosan elengedni (ha lekörözésről van szó)."

Arra a kérdésre, hogy tisztázták-e már a helyzetet Lewis-zal, Esteban így felelt: "Nem beszéltem vele. Személy szerint nekem semmi bajom vele, de szerintem akárkik is vagyunk, mind emberek vagyunk, és ugyanannyi tiszteletet érdemlünk."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!