f1

2016.08.29. 05:24

Kijött a kórházból Kevin Magnussen

A dán versenyző Twitter oldalán nyugtatott meg mindenkit.

Szabó Bence

Jelezte, nem látja akadályát annak, hogy rajthoz álljon a héten Monzában. A Renault versenyzője hatalmasat bukott, ám szerencsésen megúszta a balesetet.

Magnussen Belga Nagydíja sajnálatos módon már a 6. körben véget ért, egy rendkívül ijesztő balesettel. Az Eau Rouge tetején ért leért autójának hasa a kerékvetőre, így egy pillanatra elvesztette tapadását, majd amikor Magnussen ellenkormányzással próbált korrigálni, irányíthatatlanul, félig oldalt csúszva, nem kis tempóval a gumifalba csapódott.

A csaknem felismerhetetlenségig összetört autót saját lábán, de kissé sántikálva hagyta el, majd azonnal egy belgiumi kórházba vitték kivizsgálásokra. Kiderült, valójában csak bokája sérült meg könnyebben, így karcolásokkal megúszta a csúnya bukást.

„Köszönöm mindenkinek az üzeneteket! Fájó bokával ugyan, de úton vagyok haza. Monzára rendben leszek!” – ígérte közösségi oldalán Kevin Magnussen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!