f1

2015.10.03. 08:52

Kovalainen autóstól a vízbe ugrott Räikkönen ex-feleségének műsorában!

Heikki a mutatvány után mesélt a japán Super GT-ről is, és arról is, hogy szokott-e úgy dorbézolni, mint korábban Räikkönen

Tajthi Andrea

Fotó: instagram/heikkikovalainen

Talán sokan ismerik Kimi Räikkönen „elmebeteg” haverjait, akik Dudedons néven váltak híressé. Akinek ez így még nem mond semmit, azoknak talán úgy a legkönnyebb körülírni a banda munkásságát, hogy ők a finn Jackass.

A srácok új tévéműsora POSSE névvel már a második szezonját kezdte idén szeptemberben, bandájuk pedig új taggal bővült: Kimi Räikkönen ex-feleségével, Jenni Dahlmannal.
Finnül ugyan nem értve, a látottak alapján is állítható, hogy igazán humoros (és gyakran 18+ -os) a műsor, és Dahlman kisasszony sincs híján a humorérzéknek.

De hogy is jön ez most ide? A legutóbbi, tegnap este műsorra került adásban Heikki Kovalainen is vendégszerepelt, s nem veszélytelen próbatételt kapott a versenyző. A feladat az volt, hogy búvárszemüvegben, autóban ülve, hajtson bele a tóba, majd mikor az autó teljesen elsüllyedt, kászálódjon ki belőle és jöjjön fel a felszínre. Segítségként volt oxigénpalack is az autóban.

"Mikor filmeket nézek, arra gondolok, hogy egyes dolgokat magam is meg tudnék csinálni. Egy kis apró sérülés még nem számít. Szeretem próbálgatni a határaimat."

"Amikor leértünk, kimásztam a kocsiból. Győztes érzés volt, mikor sikerült. A mutatvány után kezdtem csak reszketni kicsit. Hideg volt a víz, de tele voltam adrenalinnal." - mesélte Kovalainen, miután teljesítette a feladatot.

A stúdióban a srácok mondták Heikkinek, hogy ha nagyon be...rt volna, volt a közelben egy mobil wc. Mire Kovalainen elmondta, hogy a versenyzők hozzá vannak szokva, az ilyen "szorult" helyzetekhez, de ezt talán Jenni maga is tudja...

Jenni később azt kérdezte Heikkitől, szokott-e úgy igazán kirúgni a hámból, mivel őt valahogy sosem kapja rajta ilyesmin a bulvár sajtó.

"Ezt a szerepet inkább meghagyom a kollégáimnak." - felelte Kovalainen.

Kovalainen arról is mesélt, milyen a versenyzés a japán Super GT-ben. Elmondása szerint a széria leginkább a DTM-hez hasonlítható.

"A széria nagyon népszerű, a fuji versenyen csak vasárnap 91 000 néző volt kint a versenyen, de minden helyszínen több tízezren vannak." - mondta a versenyző.

"Sok időt töltök Japánban, hozzászoktam a kultúrájukhoz. A csapatomnál jól beszélnek angolul, szóval nyelv sem okoz problémát. Persze sok pálya új számomra, csak néhányat ismerek a formaautós korszakomból." - folytatta Kovalainen, aki azt elmondta, már túltette magát a Forma-1-en.

Akinek van kedve végignézni az egy órás adást, az annak is szemtanúja lehet, ahogy Jenni (aki egyébként most Ossi Väänänen, finn jégkorong játékossal alkot egy párt) megválik a melltartójától, illetve egy fenék-selfie készítésének is szemtanúi lehettek.
Kovalainen szereplését két részben 00:34.25-től, illetve 00:57.34-től láthatjátok.

Egy korábbi epizódban " target="_blank"">Mika Kallio motorversenyző vendégszereplését nézhetitek meg, ide kattintva pedig azt a videó részletet találjátok, melyben Jenni Dahlman és Jenni Vartiainen énekesnő égő szalmabálákon hajt keresztül autóval.

Kíváncsian várjuk, mikor szerepel majd a műsorban Kimi Räikkönen is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!