f1

2016.10.23. 14:54

Lauda kiakadt Ecclestone Rosberg-kritikáján

Az osztrák kifejezetten igazságtalannak tartja egykori csapatfőnöke szavait

Vámosi Péter

Fotó: Mercedes AMG Petronas

Niki Lauda kimondottan "unfair"-nek gondolja Bernie Ecclestone véleménynyilvánítását, Nico Rosberggel kapcsolatban. Rosberg egyre inkább esélyesnek tűnik a bajnoki címre, erre Mr. E kijelentette, hogy ő inkább Lewis Hamilton egymás utáni harmadik bajnoki címének jobban örülne, mert szerinte a német bajnoki címéről "nincs különösebben mit írni".

Az osztrák Forma-1-es legenda azonban a Mercedes elöljárójaként kiakadt Ecclestone keresetlen szavain, állítja a német Bild am Sonntag. "Ez a fajta kritika kifejezetten túlzás Nico Rosberggel szemben, aki egyike a lehetséges világbajnokoknak. Ilyen kiélezett fázisában a bajnokságnak pedig kifejezetten igazságtalan." - dühöngött Ecclestone egykori Brabhames versenyzője.

Toto Wolff sem hagyta szó nélkül Austinban, hogy Ecclestone beszólt Rosberg miatt: "Azt gondolom, hogy az a versenyző nyerje meg a bajnokságot, akinek a szezon végén a legtöbb pontja lesz. Megérdemli a bajnoki címet, és teljes mértékben értékelhető eredmény lesz az."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!