f1

2015.10.12. 15:21

Lewis, ne húzz ujjat az orosz elnökkel!

A Twitter közönség félti Hamiltont Putyin lelocsolása után

Tajthi Andrea

Fotó: Mercedes AMG Petronas

Az Orosz Nagydíj győztese, Lewis Hamilton a dobogón magát az orosz elnököt, Vlagyimir Putyint is lelocsolta pezsgővel, miután megkapta tőle trófeáját.

Puytin elnök tehát megmutatta magát az Orosz Nagydíj dobogóján, megtörve ezzel azt a látszatot, hogy jelenleg inkább Szíria kapcsán tevékenykedik.

A Twitteren azonban megérkezett a komment-áradat, egyesek, némileg humorosan, Hamilton testi épségét kezdték félteni az orosz elnök lelocsolása után.

"Aztán Putyin nehogy azzal válaszoljon, hogy elit-alakulata megszerzi Lewis Hamilton otthoni címét. Jó, hogy megismerhettelek, Lewis." - írta az egyik tweetelő.

"Vajon mikor találják majd Lewis Hamiltont holtan a fürdőkádjában?" - posztolta más.

"Jobb, ha vigyázol magadra, tesó (Hamilton), lelocsolni Putyint nem jó ötlet, mikor 1000 mérfölddel odébbról is le tud bombázni!!!" - írta ismét más.

Ezek persze nem komolyan veendő kommentek (remélhetőleg :D :P ), Hamilton ugyanis a díjátadó előtt ölelést is kapott az orosz államfőtől, és a versenyző azt is közölte Putyin elnökkel, hogy Oroszország egy "gyönyörű ország".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!