f1

2016.02.13. 06:54

Magnussennek nem szabad törődnie Vasseur kritikájával

Jason Watt szerint a dán pilótának le kell ráznia magáról Vasseur kritikáját.

Kovács Noémi

Fotó: Renault Sport

Az enstone-i istálló újonnan kinevezett csapatfőnöke azt mondta a minap, hogy Kevin Magnussent csupán azért szerződtették le, mert a McLaren tehetségét nem akarta elengedni a wokingi csapat. Így maradt a korábbi felfedezettjük, a WSR bajnokként érkezett meg 2014-ben a Forma-1-be, azonban 2015-ben tesztpilótává lett visszafokozva Alonso és Button mellett.

Sokakban felháborodást váltott ki Vasseur nyilatkozata, aki a belga médiának nyilatkozta Vandoorne-t méltató szavait, amin nem igazán lehet csodálkozni, lévén, hogy a belga versenyző a Vasseur vezette ART Grand Prix-vel nyerte el a GP2-s bajnoki címét. Most egy korábbi dán versenyző, Jason Watt szólalt meg az ügyben - szerinte Magnussennek mentálisan erősnek kell maradnia és nem szabad felvennie az ehhez hasonló kritikákat.

"Ez egyfajta teszt Kevin számára. Az igazság az, hogy mentálisan erősnek kell maradnia. Az ehhez hasonló kommentek irritálhatja Kevint, de ostobaság lenne tovább foglalkoznia vele. Egyszerűen le kell nyelnie. Ez azért is hangozhatott el, hogy Vasseur lendületet adjon Vandoornenak, így nem hiszem, hogy véletlen egybeesés lenne, hogy Vasseur ezt a belga médiának mondta." - kommentálta az esetet Watt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!