f1

2016.08.23. 09:36

Nasr némi hazai segítséggel a Renault F1 gyári ülésében landolhat 2017-re!

A brazil pilóta az ottani Renault gyárba látogatott, és ez már több mint árulkodó

Vámosi Péter

Fotó: Sauber Motorsport AG

Felipe Nasr egyre közelebb áll ahhoz, hogy gyári ülést szerezzen magának a Forma-1-ben, legalábbis a múlt hét végén erről cikkeztek a a brazil lapok. A Sauber jelenlegi pilótája először is kénytelen volt cáfolni azt, hogy lenne bármilyen politikai oka is annak, hogy látogatást tett az ország jelenlegi elnöknénél, Michel Temernél. "Nem azért jöttem, hogy bárkit is támogassak. Azért vagyok itt brazilként, hogy megmutassam azt, hogy segíteni szeretnék a hazámnak." - árulta el Nasr az O Estado de S.Paulonak.

A riói O Globo újság pedig azt állítja, hogy nem csak a menedzserével Steve Robertsonnal találkozott, hanem Parana tartomány elöljáróival is, ahol a Renault utcai autókat gyárt, elsősorban a dél-amerikai piacra. Nasr ottani látogatása feltehetően több volt puszta formalitásnál. A riport szerint Felipe azért volt ott, hogy segítségükkel megpróbálják meggyőzni a Renault F1-es csapatát arról, hogy a brazil versenyző 2017-ben már náluk vezethessen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!