f1

2016.07.27. 05:38

Tovább szövődik a Hamilton-Palvin románc?

Már, ha lehet így fogalmazni...

Tajthi Andrea

Fotó: Motorsport Csatorna

Mióta Lewis Hamilton is a L'Oreal nagykövete lett, rendszeresen tűnik fel a magyar modell, Palvin Barbara társaságában, a brit és a magyar bulvársajtó pedig azt találgatja, vajon több is van-e köztük, mint barátság.

A Magyar Nagydíj előtt Hamilton Rita Orával mulatott, így a Barbis téma időlegesen elcsitult, kedvenc modellünk azonban újra feltűnt, méghozzá a Hungaroringen. Barbi a Merecdesnél múlatta az időt, majd Lewis-zal és annak haverjaival, illetve szintén modell barátnőjével, Soo Joo-val ünnepelte a brit versenyző újabb győzelmét.

Eddig talán mindenki számára ismert is volt a történet, ám a brit sajtónak köszönhetően az is kiderült, hogy Barbi és Lewis már csütörtökön is együtt töltötték az időt Budapesten. A paparazzók egy sushi bárban kapták őket lencsevégre.

De a futam után sem igyekezett Lewis tovább utazni, városnézésen volt Barbival, ezt az egyik magyar női magazin olvasójának sikerült megörökíteni.

@lhamiltonpl által közzétett fénykép, 2016. Júl 22., 01:30 PDT

Barbara Palvin (@notrealbarbarapalvin) által közzétett fénykép, 2016. Júl 22., 01:47 PDT

S. (@steffencurry30) által közzétett fénykép, 2016. Júl 26., 08:15 PDT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!