f1

2016.02.06. 14:50

Valentin nap alkalmából: versenyzőbarátnők

Idén is hozzuk a listát: Ők a versenyzők oldalbordái

Tajthi Andrea

Fotó: Varga András

Minna-Mari (Minttu) Virtanen /Räikkönen/

A Minttu becenévre hallgató 28 éves finn hölgy először a 2013-as Magyar Nagydíjon tűnt fel a válófélben lévő Kimi Räikkönen vendégeként. A spekuláció már ekkor elkezdődött, később azonban bizonyossá vált, hogy kapcsolatban vannak.
Minttu légiutas-kísérőként dolgozott, továbbá fittness-modellként is tevékenykedett.
2014-ben Minttu számos versenyre elkísérte Räikkönent, a szezon végén Minttu eljegyzési gyűrűvel az ujján tűnt fel. Az esküvőre még nem került sor, 2015 januárjában azonban megszületett első gyermekük, Robin.
Minttu eközben olykor fotómodellkedik, és saját blogot vezet, melyben személyes írásain túl életmód tanácsokkal is igyekszik ellátni olvasóit.

Minttuval kapcsolatos híreinkért klikkelj ide.

Marion Jolles Grosjean

Romain Grosjean felesége nem más, mint a francia TF1 tévécsatorna Forma-1-es riporterhölgye Marion Jollés. A francia hölgy újságírásból szerzett diplomát francia és angol nyelven. Dolgozott az Eurosportnak, majd a TF1-hez került, ahol 2009 óta foglalkozik a Forma-1-el.
A pár 2012 nyarán kelt egybe, egy évvel később megszületett kisfiuk, Sacha, akinek tavaly kistesója született Simon személyében.

Vivian Sibold  /Rosberg/

Vivian Sibold és Nico Rosberg szüleik által ismerkedtek meg, Ibizán, a szülők ugyanis régóta ismerik egymást és igen jóban vannak. 
Vivian Milánóban tanult belsőépítésznek, lakberendezőnek.
2013 nyarán az eljegyzésre is sor került, Keke Rosberg "Wet Dream" nevű jachtján, 2014 nyarán pedig egybe is kelt a pár. 
Vivian tavaly megnyitotta saját fagylaltozóját Ibizán, Vivi’s Creamery néven, melynek enteriőrjéről is természetesen ő gondoskodott.
2015 szeptemberében megszületett kislányuk, Alaia.

Jemma Boskovich /Ricciardo/

A 25 éves, montenegrói-olasz lány és Daniel Ricciardo még középiskolában találkoztak, azóta is egy párt alkotnak. 
Jemma ékszereket tervez, illetve, további érdekesség még róla, hogy Daniel haverja, a szintén autóversenyző Brendaon Hartley barátnője, Sarah Wilson készített róla pár modellfotót korábban.

"Eljön pár versenyemre, de nem mindre. Néhány versenyző barátnője mindig ott van a boxban, a reflektorfényben. Nem mondom, hogy ez probléma, de ennél mi egy kicsit diszkrétebbek vagyunk. Ő tiszteletben tartja, hogy ez az én környezetem, az én munkahelyem." – mondta Daniel korbban a The Sidney Morning Herald-nek.

Emilia Pikkarainen /Bottas/

Emilia 23 éves, Valtteri Bottas kedvese, illetve körülbelül egy éve már jegyese.
Emilia és Valtteri egy finn televízió műsor vendégei voltak ugyanazon alkalommal, 2010-ben; ekkor találkoztak. "Szerelem volt első látásra." - mondta Emilia
A finn lány szintén sportoló, méghozzá úszó. A 2008-ban és 2012-ben is tagja volt a Finn Olimpiai Csapatnak, jelenleg is keményen edz, hogy ott lehessen nyáron Rióban az Olimpián

Emiliával kapcsolatos további híreinkért klikkelj ide.

Hanna Prater /Vettel/

Hanna 27 éves, német, édesanyja angol származású. Sebastiannal Heppenheimben találkoztak, még középiskolás korukban.
A legtöbb „pilóta-barátnővel” ellentétben Hanna nem kísérgette Vettelt a versenyekre, melyet a német bajnok azzal magyarázott, hogy más sem viszi be párját a munkahelyére. 
2014 január 12-én megszületett a pár első gyermeke, aki Emily nevet kapta, majd tavaly máris négyfősre bővült családjuk, Matilda érkezésével.

Rafaela Bassi Massa

Anna Raffaela Bassi Massa 39 éves, foglalkozása üzletasszony. Ő és családja a Guarana Brasil nevű divatcég tulajdonosa.
Rafaela és Felipe 2002 óta alkot egy párt, 2007 november 30-án összeházasodtak, napra pontosan két évvel később pedig megszületett gyermekük, Felipinho.

Andrea Campillo /Perez/

Sergio Perez 2013 óta jár Andreával, aki turizmus és vendéglátás szakon tanul.

Giulia Maria Testoni /Nasr/

A brazil lány (24) divattervezést tanult Brazíliában, fontos számára az egészséges étrend, szabadidejében pedig boxol.

Laura Zinnel /Hülkenberg/

A német lány hosszú évek óta Hülkenberg barátnője, rendőrként dolgozik.

Mikaela Ahlin-Kottulinsky /Verstappen/

A 23 éves svéd lány, Max Verstappen aktuális barátnője, maga is versenyző, tavaly az Audi Sport TT Cupban állt rajthoz.

Mikaeláról szóló további híreinkért kattints ide.

Lara Alvarez /Alonso/

Lara Alvarez, spanyol műsorvezető egy éve Fernando Alonso kedvese.
Lara újságírást tanult, majd a televíziónál kötött ki. Sportműsorokat is vezetett, motorsport riporterként is tevékenykedett. Legutóbb azonban más műfajba kóstolt bele, tavaly Hondurason forgatott a spanyol Survivor műsorvezetőjeként.

Larával kapcsolatos további híreinkért klikkelj ide.

Louise Juulsgaard Gjørup Kevin Magnussen barátnője, tanárnak készül. Egy éve ismerik egymást, így az idei év újdonság lesz számukra a tekintetben, hogy Kevin sokat fog utazni, köszönhetően annak, hogy lehetőséget kapott a versenyzésre a Renaulttól.
„Még nem tudjuk, hogyan maradunk majd kapcsolatban, de néhányszor elutazom majd vele.” – mondta Louise egy dán lapnak.

 

Jenson Buttonról jelenleg nem tudni, még a házas jelzővel lehet-e illetni, azonban a hírek szerint válásban van Jessica Michibata japán modellel, akivel 2014 decemberében keltek egybe. Annyit tudni, hogy a pár már külön vált, s az utóbbi időben nem látni jegygyűrűt Button ujján.

Jessica Button (@jessicamichibata) által közzétett fénykép, 2015. Nov 20., 20:18 PST

 

Marcus Ericssonnak sincs publikus barátnője, tavaly Sarah Todd, ausztrál sztárszakáccsal hozták szóba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!