f1

2016.06.23. 11:03

Vettel sem kapott meghívást Räikkönenék luxus eküvőjére

Az esküvő olyan lesz, mint a mesében: templomban is lesz, meg nem is

Motorsport Csatorna

Fotó: Tajthi Andrea

Az már tudvalevő, hogy a 36 éves Kimi Räikkönen és a 29 éves Minttu Virtanen idén nyáron összeházasodnak. Eskövőjük részleteiről azonban egyikük sem beszél a nyilvánosság előtt.

A Seiska, finn bulvárlap azonban tudni véli, hogy a menyegzőre augusztus elején kerül majd sor, Toszkána régiójában, Olaszországban. A ceremóniára egy a középkorban épült kápolnában kerül majd sor, melynek tetőszerkezete évszázadokkal ezelőtt beomlott, így templomban, de mégis a szabad ég alatt esküdnek majd meg.

A vendégek számára két luxushotelt foglaltak, míg a pár nászutas lakosztálya nem kevesebb, mint 175 négyzetméter.

A meghívottak számára biztosított pezsgő sem olcsó, ára 200 euró üvegenként, azaz nagyjából 62 000 Ft. Az ünnepi menüt egy elsőosztályú olasz hotel séfje készíti majd, Minttu kérésének megfelelően azonban - utalva Finnországra -, lazac is kerül majd az asztalra. A Seiska azt is tudni véli, hogy Minttu egy 125 000 euró értékű gyűrűt kap majd (több, mint 38 millió forint), melynek közepén egy 4-5 karátos gyémánt található, az esküvő összköltségét pedig nagyjából 500 000 euróra, azaz 155 millió forintre becsülik.

A pár tehát igencsak megadja a módját a nagy napnak, azonban csak kevés vendég kapott megívást, csak a családjaik és a közeli barátaik lesznek jelen. Így például Kimi csapattársa, Sebastian Vettel sem kapott meghívást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!