f1

2016.02.13. 15:01

Weber: A családnak tájékoztatni kellene Schumacher állapotáról

A bajnok korábbi menedzsere szerint a családnak át kellene gondolnia döntését, miszerint teljesen elzárkóznak a nyilvánosságtól Michael Schumacher állapotával kapcsolatban.

Komenda Vivien

Fotó: Scuderia Ferrari

Willi Weber egyengette a hétszeres világbajnok karrierjét a junior szériáktól egészen a bajnoki címekig, 2013-as síbalesete óta azonban nem láthatta egykori pártfogoltját.

„Sajnos úgy van, ahogy a Facebook-on is írtam.” – nyilatkozta a Bild-nek. „Corinna megakadályozza, hogy bármiféle kapcsolatba kerüljek Michaellel.”

„Csak azt remélem, egy nap csörögni fog a telefonom és mikor felveszem, Michael szól bele, és azt mondja: „Willi, gyere ide, annyi megbeszélni valónk van.” - ahogy korábban is szokta mondani.”

Az egykori menedzser hozzátette, nem csak neki, de a rajongóknak és az egykori csapattársaknak, szerelőknek is könnyebb lenne, ha időnként hallanának Schumacher állapotáról.

„Azt gondolom, Michael rajongói boldogok lennének, ha végre kapnának egy hivatalos üzenetet az állapotáról. Ez azoknak az embereknek is megkönnyítené a dolgot, akik az évek során vele együtt dolgoztak. Talán könnyebben tudnák kezelni a helyzetet.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!