Foci

2012.04.19. 02:26

Megyei III.: tíz gólt lőtt az Alsóújlak a Szombathelyi Focisulinak

A megyei III-as labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában, a szombathelyi nyugati-csoportban a Cák idegenben bravúros győzelmet aratott.

Vastag Nándor

A szombathelyi déli csoportban az éllovasok rangadóját a Rábatöttös egy góllal nyerte a Rábahidvég ellen, az Alsóújlak tíz gólt rúgott a Szombathelyi Focisulinak. A nyugatiban a nyolcadik Cák idegenben győzte le a dobogóra hajtó Vasasszonyfát. A Körmendi-csoportban a Gasztony is vendégként vitézkedett, a Katafát múlta felül, a sárváriban az éllovas Szergény magabiztos sikert aratott a tavasszal még veretlen Nemeskocs ellen.

Eredmények. Szombathelyi-csoport, dél: Nemeskolta-Bozzai 4-1, Rábahidvég- Rábatöttös 1-2, Alsóújlak- Szombathelyi Focisuli 10-1, Gersekarát-Király SZE II. 2-1, Hosszúpereszteg-Sorkifalud-Gyanógeregye 2-1, Oszkó-Győrvár-Telekes 2-1, Csempeszkopács-Zanat 0-3, Sorokpolány-Nárai 1-3. Nyugat: Gencsapáti-Pornóapáti 1-0, Bucsu-Alpok-Holding Perenye 1-2, Acsád-Meszlen- Vát 0-1, Nemesbőd-Horvátzsidány 2-0, Csepreg-Bozsok 6-0, Vassurány-Gyöngyösfalu 5-3, Vasasszonyfa-Cák 1-2, szabadnapos: Kőszeg-hegyalja. Körmendi-csoport: Szalafő-MI-KOOP Pankasz 3-1, Máriaújfalu-Hozer-Nagykölked 7-1, Katafa- Gasztony 0-2, Magyarlak- Ivánc 2-3, Gokart Radring-Rönök-Szőce 1-0, szabadnapos: Kondorfa. Sárvári-csoport: Szergény-Nemeskocs 7-0, Csepreg-Mesteri 2-2, Boba-Káld 0-2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!