Foci

2015.09.06. 18:31

A Viktória 2-1-re kikapott az újonc Kókától

Kóka – A női labdarúgó NB I. negyedik fordulójában a Viktória 2-1-re alulmaradt az újonc Kóka vendégeként.

Pum András

Kóka KSK–Viktória-Trend Optika FC 2-1 (0-1).

– Kóka, 100 néző, női NB I-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Zsiga.

Kóka: Erős – Marsi, Németh H., Rőhberg (Králik, 65.), Kiss G. (Rozmis, 46.) – CSIKI, ZÁGONYI, Vancsik, Kiss S. – Gruber, KOCSÁN. Edző: Berla Attila.

Viktória: Bíró – SZAKONYI, KUN, Balogh, Magyar – Harsányi, Csidei, Manhart, Magyarics (Kopcsándi, 85.) – Rózsa, Siklér (Kiss Zs., 63.). Edző: Bánfalvi Attila.

Jól kezdte a mérkőzést a vasi csapat. A 8. percben Csidei a felezővonalnál labdát szerzett, pár lépést vezette, majd 40 méterről a kint álló kapus felett a hálóba emelt (0-1). A vendégek fegyelmezetten, taktikusan, jól futballoztak, Manhart két, Magyarics egy ziccert rontott el. Szünet után a hazaiak voltak a kezdeményezőbbek, többet támadtak. A 73. percben egy 30 méteres lövés a felső kapufáról az ötösön álló Kocsán elé vágódott, aki a hálóba továbbított (1-1). Mindenki a lefújást várta, amikor a 90. percben egy előreívelt szabadrúgás a védők felett átpattant, Kocsán nyolc méterről a kapuba lőtt (2-1). A döntetlen reálisabb lett volna, de az újonc kókaiak a második félidőben többet tettek a győzelemért. G.: Kocsán 2 (73., 90.), ill., Csidei (8.).

Bánfalvi Attila: – Nagyon csalódott vagyok, fegyelmezetlenségek miatt nyerhető meccset engedtünk ki a kezünkből.

További eredmények: Astra–Szeged 8-0, Femina–MTK 0-2, FTC–Győri ETO 7-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!