Foci

2015.01.21. 19:24

Ajkán ikszelt a Sárvár FC

Második téli edzőmérkőzését az NB II-es Ajka vendégeként játszotta le az NB III. tavaszi folytatására készülő Sárvár – a felek döntetlenre végeztek.

Tóth Gábor

Az Ajka a 16 csapatos, egy csoportos NB II. 11. helyéről várja a tavalyi folytatást, míg a Sárvár az NB III. 9. helyén telel.

FC Ajka–Sárvár 2-2 (0-2). – Ajka, 50 néző, felkészülési labdarúgó-mérkőzés, vezette: Hegedűs.Sárvár: Osvald (Gadavics) – Potyi, Horváth A., Ambrus, Ódor – Tancsics (Szemes), Rózsa – Klauzer (Pupp). Edző: Takács Gábor, Németh József.Gólszerző: Kocsis (2).

A házigazda sok próbajátékost vonultatott fel, így a Sárvár tűnt szervezettebbnek az első félidőben. A vasiak remekül védekeztek, ellentámadásokra rendezkedtek be, és egy remek kontra végén a vezetést is megszerezték. Sőt Kocsis egy szép szabadrúgásból is betalált. Fordulás után nagy rohamokat vezetett az Ajka, hajtós, kemény meccs kerekedett a találkozóból – Klauzer például megsérült, orrtörés gyanújával szállították kórházba. A házigazda végül kicsikarta a döntetlent, a 91. percben tudott egyenlíteni. Remek teljesítménnyel rukkolt elő a Sárvár.A Sárvár labdarúgói sokat nem pihenhetnek, a héten vár rájuk egy harmadik edzőmeccs is: szombaton 10.30-as kezdéssel a megyei I-es tabellán 3. Répcelak lesz a vendég.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!