Foci

2014.10.16. 14:42

Futsal: hazai pályán kapott kiadós verést a Haladás VSE

Szombathely – Komoly verést kapott a Magyar Kupa 2. fordulójában, így máris búcsúzott a sorozattól a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata.

Tóth Gábor

Swietelsky-Haladás VSE–Aramis SE 1-6 (1-3). – Szombathely, 300 néző, Magyar Kupa futsalmérkőzés, vezette: Wittner, Stumpf (Márton).
HVSE: Tyukász – Borsi, Hajmási, Vidák, Öreglaki. Csere: Matyi (kapus), Horváth P., Kiss M., Németh P., Márkus, Biró, Vlasics. Edző: Marcos Angulo.
Aramis: Sikur – Sámson, Horváth N., Hosszú, Csopaki. Csere: Takács, Korozmán, Frank, Horváth, Sebestyén, Pál, Soós. Edző: Frank Tamás.
Gólszerzők: Öreglaki (6.), ill. Csopaki 2 (3., 11.), Hosszú 2 (20., 38.), Sámson (25.), Sebestyén (40.).

A kupaforduló rangadóján a negyedik Haladás fogadta a harmadik Aramist. A szombathelyiek rossz előjelekkel léptek pályára, hiszen Gyurcsányi Zsolt és Gulyás-Kovács Géza is hiányzott, Németh Péter pedig sérülten vállalta a játékot. Ettől függetlenül az első félidőben még tartotta a lépést a HVSE. A felek küzdős, hajtós, jó iramú meccset produkáltak. De kapu előtt a budaörsiek határozottabbnak bizonyultak (11. perc: 1-2). Sőt, az első játékrész utolsó pillanatában kisbüntetőből tovább növelte előnyét a vendég. Fordulás után a Haladás már inkább csak küszködött, az Aramis pedig egyre higgadtabban, pontosabban játszott (25. perc: 1-4). A hajrában a hazai együttes vészkapussal rohamozott, ki is dolgozott több helyzetet, ám a gólok elmaradtak. Nem úgy, mint a túloldalon: az Aramis két kontrából lerendezte a mérkőzést (40. perc: 1-6). Az Aramis győzelme, továbbjutása megérdemelt, a gólkülönbség azonban túlzott, ezen az estén semmi nem jött össze a Haladásnak.

Marcos Angulo: – Gratulálok ellenfelünknek, megérdemelten nyert. Ezen a vereségen csapatként kell tovább lépnünk, most kell megmutatni, hogy jó közösség vagyunk. És hétfőn a bajnokin máris lehet javítani, visszavágni – hétfőn ugyanis ismét az Aramist fogadjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!