Foci

2015.01.15. 18:05

Hamarosan városi kispálya - idén először női csapatokkal is

A Szombathelyi Szabadidősport Szövetség természetesen idén is kiírja a városi kispályás labdarúgó-bajnokságot.

Tóth Gábor

A 2015-ös pontvadászat tavaszi meccseit március 30-tól június 12-ig rendezik, ősszel pedig augusztus 24-e és október 22-e között lépnek pályára a csapatok. Nagyon úgy tűnik, hogy idén beindul a női pontvadászat is, körülbelül tíz csapat részvételére számítanak a szervezők. Az öregfiúknál két kategóriában, a +35 és a +45-ös korosztályba is lehet nevezni. Nevezési határidő: február 5. Nevezni munkanapokon, munkaidőben lehet a szabadidősport szövetség épületében (Markusovszky u. 8.). Ugyanitt bővebb információ, segítség kérhető személyesen a szövetségi napon, szerdánként 15 és 17 óra között.

Old Timer-Falco öregfiúk derbi. Középen szemből Sákovics Péter
Fotó: Unger Tamás

- A női bajnokságot már régóta próbáltuk beindítani, úgy tűnik, hogy végre sikerül - árulta el Gerencsér Tibor, a versenybizottság elnöke. - Az öregfiúknál az előzetes felmérés alapján volt arra igény, hogy két korosztályban hirdessünk versenyt. Néhány hét múlva kiderül, hogy tényleg így van-e. Ha nincs, akkor marad minden a régiben. Várjuk mielőbb a csapatvezetőket, ugyanis nem szerencsés, hogy sokan az utolsó pillantra hagyják a nevezést.

A tervezett létszám, I. osztály: 12 csapat. I/B osztály: 12 csapat. II. osztály: 12 csapat: III. osztály: nevezéstől függ. Öregfiúk +35: nevezéstől függ. Öregfiúk +45: nevezéstől függ (minimum 6 csapat kell). Női bajnokság: nevezéstől függ.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!