Foci

2015.07.26. 15:02

Két sárvári gól a főpróbán

Sárvár – Sikerrel vette a főpróbát a Sárvár NB III-as labdarúgócsapata: utolsó edzőmeccsén legyőzte az ugyancsak harmadosztályú Andráshidát.

Tóth Gábor

Sárvár FC (NB III.)–Andráshida LSC (NB III.)
2-0 (1-0).

– Sárvár, 60 néző, felkészülési labdarúgó-mérkőzés, vezette: Derdák.

Sárvár, első 60 perc: Osvald – Potyi, Horváth A., Subicz, Ambrus – Tancsics, Rajos – Sipos, Klauzer, Kocsis – Tóth. Utolsó 30 perc: Gadavics – Csákvári, Rózsa, Pupp, Ódor – Szemes, Rajos – Galambos, Klauzer, Csire – Koronczai. Edző: Takács Gábor. Gól: Sipos, Koronczai.

Mindkét csapat főpróbának tekintette a mérkőzést, szervezett, lendületes, motivált játékkal rukkoltak elő a felek – az Andráshida Zala megye bajnokaként vállalta be az NB III-at. A mérkőzés nagy részében a hazaiak akarta érvényesült, többet birtokolták a labdát, stabil védekezésből gyors támadsokat vezettek, nagyobb arányban is nyerhettek volna. A Sárvár jó teljesítménye bíztató a jövőre nézve. Több edzőmeccsre már nincs idő, hiszen kezdődik az NB III-as labdarúgó-bajnokság 2015/2016-os szezonja, a Sárvár szombaton (17.30) a Tatabányát fogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!