Foci

2017.04.06. 14:11

Kispályán csapnak össze a szurkolók

Szombathely - Szombaton a Farkas Károly utcai sporttelep (Farkas Károly u. 81.) ad otthont a Szurkolók Kupája kispályás labdarúgó-tornának.

Tóth Gábor

A Haladás szurkolói már a 8. alkalommal rendezik meg a kispályás tornát. Az idei - népszerű - erőpróbára tíz csapat nevezett.

A zöld csoportba a Nuova Guardia I. (Kispest), a White Wolves (Kaposvár), a Hali Fans, a Green Keyers Gents (GKG) és a Haladás Szurkolói Kör (HSZK) került, míg a fehér csoportban a Kispesti Fiatalok, az URB Havanna (Kispest), az MTE Ultras (Körmend), a Green White Army (GWA) és a Fiatalok együttese meccsel.Két füves pálya várja az 5+1 fős csapatokat, a játékidő 1x15 perc.

A torna a csoportmeccsekkel 9 órakor kezdődik, 12.40-kor következnek az elődöntők, 13.15-kor a bronzmérkőzés, 13.13-kor pedig a finálé. A Szurkolók Kupája a hagyományoknak megfelelően ünnepélyes díjkiosztóval, közös ebéddel zárul, majd a Haladás- és a Honvéd-szurkolók elindulnak közösen - békességben - Sopronba, hogy a helyszínen tekintsék meg a 18 órakor kezdődő Haladás-Bp. Honvéd NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzést.

A tornának a Nuova Guardia fut neki címvédőként, a szombathelyi csapatok pedig azon lesznek, hogy valamelyikük itthon tartsa a kupát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!