Foci

2015.12.01. 18:29

Megyei válogatottak tornája - Negyedik lett a regionális rendezvényen a vasi együttes

Zalaegerszeg - Az elmúlt hétvégén rendezték meg a megyei futballválogatottak regionális tornáját a zalai megyeszékhelyen, a vasi együttes lecsúszott a továbbjutást jelentő második helyről.

Török Tibor

- Sajnos, az utolsó találkozón egy tizenegyes döntött - mondta érdeklődésünkre Balassa Péter, a Répcelak trénere, aki segítőivel Takács Gáborral (Sárvár), Táncsics Andrással (Kőszeg) irányította a vasi válogatottat a kétnapos rendezvényen - így negyedikek lettünk. Ezzel együtt nagyon hasznosnak ítélem a tornát, afféle jutalomjáték volt azok számára, akik jól teljesítettek a csapatukban. A kiválasztásnál figyelembe vettük az edzők ajánlásait, megnéztük a Vas Népe forduló válogatottjait, így állt össze a keret. Sajnos, a körmendiek munkahelyi elfoglaltság miatt lemondták a részvételt, pedig velük még erősebbek lettünk volna.

A Vas megyei válogatott két győzelemmel és két vereséggel zárt a hétvégén Zalaegerszegen rendezett regionális futballtornán. Fotó: Pezzetta Umbberto

A mezőnyből kiemelkedett a Győr-Sopron megyei alakulat, ők rendszeresen játszanak együtt, de Komárom és Zala is kitűnő együttessel jött. Veszprém megyében még tart a 18 csapatos számláló megyei I-es bajnokság, így ők megyei II-es válogatottat küldtek, ez a magyarázata a gyengébb szereplésüknek. 24 óra alatt játszottuk le a 2x35 perces meccseket, kiváló szervezés mellett, remek ellátást és szállást kaptunk. Jó lett volna továbblépni, de az utolsó mérkőzésen a büntetőből kapott gól miatt a negyedik helyen végeztünk. Mindennel együtt úgy érzem, a rendezvény jól szolgálta az amatőr labdarúgást.

Eredmények:

Zala Megye-Vas Megye 0-2 (0-1).

Gól: Versegi , Németh G. III. Vas: Nagy G. - Kádár, Bellovics, Györkös, Balogh T. - Enyingi Márk (Molnár R.), Tóth Dominik, Jordán (Kovács E.), Németh G. III. (Őri Á.), Szép D. (Csordás) - Versegi (Piri B.).

Győr-Sopron-Veszprém 7-1.

Komárom-Esztergom-Zala 3-0.

Vas-Győr-Sopron 0-3 (0-3).

Gól: Csete 2, Rigó. Vas: Nagy G. (Gyimesi) - Kádár (Nyári), Bellovics, Györkös, Balogh T.-, Molnár R., Jordán, Tóth Dominik (Enyingi Márk), Németh G. III., Szép (Őri) - Piri B. (Versegi).

Veszprém-Komárom-Esztergom 0-4.

Zala-Győr-Sopron 1-0.

Komárom-Esztergom-Győr-Sopron 1-3.

Zala-Veszprém 14-1.

Vas-Veszprém Megye 7-1 (5-0).

Gól: Piri, Németh G. III. 2 , Bellovics, Csordás, Versegi, Nyári illetve Wéber. Vas: Gyimesi - Kádár, Bellovics, Enyingi Márk, Balogh T. - Őri, Molnár R. (Orosz), Csordás (Nyári), Jordán (Kovács E.) - Piri B. (Versegi), Németh G. III. (Szép).

Vas-Komárom-Esztergom Megye 0-1 (0-0).

Gól: Berki. Vas: Nagy G. - Molnár R. (Szép), Bellovics, Enyingi Márk, Balogh T. - Orosz, Németh G. III., Tóth Dominik, Jordán (Kovács E.) - Versegi (Piri B.), Nyári, (Csordás)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!