Foci

2016.07.30. 11:02

NB III.: kikapott a Sárvár a Jászberénytől

Sárvár - Utolsó felkészülési mérkőzésén hazai pályán kapott ki az ugyancsak NB III-as Jászberénytől a Sárvár FC.

Tóth Gábor

Sárvár FC (NB III.) -Jászberényi FC (NB III.)

Sárvár, felkészülési labdarúgó-mérkőzés, vezette: Molnár A.

Sárvár: Osvald - Pados, Subicz, Horváth A., Nagy Z. - Manganelli, Bezdi (Imre) - Maráczi (Dancsecs), Kun, Beke (Klauzer) - Pethő (Hoós). Edző: Takács Gábor.

Az ausztriai edzőtáborból hazafelé tartó, a keleti csoport egyik bajnokesélyesének tartott Jászberény minőségi ellenfélnek bizonyult. Hajtós, színvonalas meccset játszottak a csapatok, mindkét fél szervezett játékkal rukkolt elő. Az első félidőben a vendégek birtokolták a labdát, a Sárvár jól védekezett, kontrákkal próbálkozott. A berényi gól szabadrúgás után, szögletből esett. Fordulás után többet kezdeményezett a házigazda - most a Jászberény kontrázott. A hazaiak több helyzetet is kidolgoztak, de gólt nem szereztek. Míg az ellenfél egy kontrát góllal zárt.

Nem futballozott rosszul a Sárvár, de helyzetkihasználásban javulnia kell a bajnoki rajtig. Az NB III-as mezőny egyetlen vasi gárdája szombaton a Csepel vendégeként kezdi a 2015/2016-os szezont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!