Foci

2014.08.31. 14:23

Öregfiúk öregfiúk ellen

Öregfiúk mérkőzését tartották Hegyfalun, ahol a helyi öregfiúkat győzte le a Ferencvárosi Torna Club csapata.

Cseszkó Tamás

Sok-sok rajongó látogatott ki a hegyfalui mérkőzésre, ahol a helyiek a Ferencvárosi Torna Club öregfiúk csapatát fogadták. A Vas megyei nosztalgia meccs iránt nagy volt az érdeklődés, a ferencvárosiak a klubot népszerűsítő kiadványokkal kedveskedtek a mérkőzésre kilátogató szurkolóknak.

Fotók: Cseh Gábor

- Nagyon jó érzés öt év kihagyás után újra Vas megyébe jönni - mondta Bánki József, az FTC öregfiúk csapatkapitánya, aki köszönetet mondott Bartók Tibornak, hiszen nélküle nem valósulhatott volna meg a rendezvény. A csapatkapitány kiemelte, ritkán érdeklődnek ennyien egy-egy mérkőzés iránt, és megdicsérte az ellenfél csapatát, akik alaposan kitettek magukért. A mérkőzést végül az FTC 4-1-es győzelemmel zárta, a gólszerzők: Kuntic Zorán (2), Wukovics László (2), Szabó Zsolt (1). A meccs során végig kiváló hangulat uralkodott, a szurkolók nagy erőkkel biztatták kedvenc csapatukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!