Foci

2014.12.12. 13:48

Rajt az Alpokalja Kupán

Szentgotthárd - Vasárnap 24 csapat részvételével elrajtol a térség legnagyobb presztízsű kispályás futballtornája, a 29. Perfect Change Alpokalja Kupa.

Tóth Gábor

A hagyományos, nagy népszerűségnek örvendő kispályás labdarúgótorna vasárnap kezdődik, február 7-én ér véget. A csapatok hétvégente, szombaton és vasárnap lépnek pályára a városi sportcsarnokban. A 24 csapatot négy hatos csoportba sorsolták a szervezők. A csoportokban körmérkőzés dönt a sorrendről, az első négy-négy helyezett jut tovább a felsőházba. A csoportok 5-6. helyezettjei az alsóházban, a Librecz Károly Kupáért játszanak tovább. A szervezők ezúttal is tervezik az Andante retro-öregfiúktorna megrendezését, amelyre a tervek szerint januárban kerülne sor. Továbbá igyekeznek a gyengébbik nemnek is játéklehetőséget biztosítani. E két torna még szervezés alatt áll.

Csoportbeosztások, A csoport: Vadkörte Teke-Fitt Klub, MÁMOR Club3, Drink Team, Hétház RSE, Tüzesvíz-VÉ-KO FC, Szeszpanyol. B csoport: Csatorna Patkányok, TABAK 1 Pado-Sokk, Alcoholic Bilbao, Domino Kijev, Spuri FC, Looney Tunes. C csoport: Autó Egyed Bt., Sporting Libacomb, Reflector SC, TABAK1-Szunderland, Beli Modeli–Fehér Modellek, EMERIK FC. D csoport: Hodos (Bar Marjanca), Monchicken-Grillcatering, Black Gold, Zöldfa, Dr. Szittyó, Gotham City.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!