Foci Eb

2016.06.26. 16:36

Már mindenki az esti meccsre készül!

Este nyolc órakor lesz kapunyitás az Epcos szurkolói házban. Érdemes időben érkezni, mert maximum ezer főt tudnak beengedni. Ezúttal azonban a Sportház előtti téren is nézhető lesz a meccs.

Budai Dávid

Ahogyan eddig mindig, úgy most is ott vagyunk ahol a szurkolók! A szombathelyi Tófürdőn már délután minden a meccsről szólt, napozók hangolódtak a ma esti belga-magyarra. Este pedig ismét ott a helyünk az Epcos szurkolói házában.

Az már az első magyar mérkőzés alatt világossá vált, hogy Sportház kicsinek bizonyult a szombathelyieknek, így aki biztosan a város legnagyobb vásznán szeretné nézni a belgák elleni mérkőzést az bizony jól teszi ha siet, mivel odabent maximum ezren üvölthetik együtt, hogy: hajrá magyarok! A Sportház előtti téren azonban ezúttal egy 12 négyzetméteres szabadtéri kivetítőn is közvetítik a mérkőzést. Az Agora igazgatója, Parais István elmondta, azért, hogy senki ne maradjon le a magyarok győzelméről.

Ma a kapunyitás este nyolckor lesz, érdemes időben érkezni, mivel a hatóságok által előírt létszámkeretet nem léphetik át. Azért pedig, hogy a várakozás ideje vidáman teljen, az Energy Dance Team és az Ataru Taiko ütőegyüttes hét és nyolc óra között közös produkcióval szórakoztatja a szurkolókat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!