• cikk kép
  Öt feladat devizahiteleseknek, hogy megkapják a banki kompenzációt

  Egy fogyasztóvédelmi egyesület összeállította, mire kell készülniük és hogyan kell fellépniük azoknak a devizahiteleseknek, akiknek pénz jár vissza.

 • cikk kép
  Paksi erőmű - Közvetlen állami tulajdonba kerül a Paks II. atomerőmű fejlesztő társaság

  A magyar államra ruházzák át a paksi kapacitás-fenntartás irányításáért felelős társaság, az MVM Paks II. Atomerőmű Fejlesztő Zrt. 10,157 milliárd forint értékű részvényeit - erről döntött szerdán az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM) közgyűlése.

 • cikk kép

  Már nem a pénzügyi szférában dolgozók keresnek a legjobban

  Informatikusnak lenni jó

  Szombathely - Vas megyében az első félévben az informatikával és a kommunikációval foglalkozó alkalmazottak kerestek a legjobban, maguk mögé utasítva a pénzügyi szférát, amely sokáig a legjobban fizető gazdasági ág volt.

 • cikk kép
  Újabb üzemanyagár-csökkenés, 400 forint alatt lesz a benzin átlagára

  A gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 5 forinttal, a 95-ös benzinét pedig 9 forinttal csökkenti pénteken a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán, a döntéssel a benzin átlagára 394-395 forintra, a gázolajé 404-409 forintra mérséklődik.

 • A fejlesztés irányairól tartottak workshopot

  Megyei jövőképek

  Szombathely - Vas megye jövőbeni és hosszú távú kutatás-fejlesztési és innovációs stratégiai irányainak meghatározására workshopot tartottak.

 • cikk kép
  Történelmi csúcson a méz ára

  Idén gyakorlatilag nem tudtak akácmézet termelni Vas megyében, a méhészeket hatalmas kár érte, ezért a Földművelésügyi Minisztérium tájékoztatása szerint vis major bejelentést tehetnek.

 • cikk kép
  Csökken az üzemanyagok ára

  Csökkenti bruttó 6 forinttal a gázolaj és 9 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.

 • cikk kép
  Csökkent a gázolaj ára

  Csökkentette bruttó 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt., a benzin ára nem változott.

 • cikk kép
  Vonzó az agrárium

  Szombathely – A KSH adatai szerint legdinamikusabban az agráriumban nőtt az első félévben a vállalkozások száma.

 • cikk kép
  Sok gondot okoz a belvíz, az esőzések miatt 1-3 hetes csúszásban vannak a vetési munkákkal

  Az agrárgazdasági kamara szerint csaknem 400 hektárt érintett az árvíz és 19 ezer 240 hektárt öntött el a belvíz Vas megyében. További 91 ezer hektárnyi vízzel telített területen erősen korlátozott a mezőgazdasági munkák elvégzése. A kiskertesek is sok helyütt megszenvedték az idei rengeteg csapadékot.

 • cikk kép
  Ásványvíz palackozó létesülhet Borgátán

  Borgáta – Ásványvíz palackozó üzem létesülhet a településen, munkahelyek jönnek létre és a falut is gazdagítja az iparűzési adóbevétel.

 • cikk kép
  Londoni elemzők negatív szeptemberi magyarországi inflációt várnak

  A londoni elemzői konszenzus szerint valószínűleg ismét csökkent az éves összevetésű magyarországi fogyasztói árindex a múlt hónapban, elsősorban az erőteljes bázishatások miatt.

Magazinok