• cikk kép
  Devizahitelek - Elutasította a Fővárosi Törvényszék az Erste Bank keresetét

  Elutasította a bíróság az Erste Bank keresetét, a Fővárosi Törvényszék szerdán kihirdetett elsőfokú, nem jogerős ítélete szerint nem feleltek meg a tisztességesség kritériumainak a pénzintézet által rögzített általános szerződési feltételek (ászf).

 • cikk kép
  Nőttek a keresetek Vas megyében

  Szombathely – Vas megyében az év első felében az alkalmazásban lévők átlagos nettó havi keresete 135 ezer 765 forint volt a KSH legfrissebb adatai szerint.

 • cikk kép
  Devizahitelek - Első fokon elutasította a Raiffeisen Lízing Zrt. keresetét a Fővárosi Törvényszék

  Elutasította a Raiffeisen Lízing Zrt. devizahiteles szerződésekkel kapcsolatos keresetét a Fővárosi Törvényszék szerdán kihirdetett elsőfokú, nem jogerős ítéletében.

 • cikk kép
  2015 közepétől lesz kötelező kamarai tagdíj

  Szombathely - Sajtóreggelin tájékoztatta a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara új szolgáltatásairól a médiumok képviselőit.

 • cikk kép
  Devizahitelek - Részlegesen pert nyert a K&H Bank Zrt.

  Részlegesen nyert az egyik devizahiteles perben a K&H Bank Zrt., a Fővárosi Törvényszék kedden kihirdetett elsőfokú, nem jogerős ítélete szerint a banknak a 2014. március 15. és július 19. közötti időszakban egyoldalú szerződésmódosítást lehetővé tevő egyes kikötései tisztességesek.

 • cikk kép
  Vas megyében is egyre több az erdő

  Száz év alatt Magyarország megduplázta fás területeinek számát. Vas megye csaknem 30 százalékát borítja erdő.

 • cikk kép
  A búza ára jelentősen esett

  Jelentősen, öt százalékot csökkent összességében a búza átlagára a takarmánybúza nagyobb súlyának köszönhetően.

 • cikk kép
  Nem enged a magyar földből

  Brüsszel – Az Európai Bizottságnak kell majd igazságot szolgáltatnia abban a vitában, ami Magyarország és Ausztria között robbant ki a Vas megyét is erősen érintő zsebszerződések és haszonbérleti szerződések ügyében.

 • cikk kép
  Emelkedik a benzin ára

  Emeli bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI.

 • cikk kép
  NGM: az államháztartás első nyolchavi hiánya 858,8 milliárd forint

  Az államháztartás központi alrendszerének 2014. első nyolchavi hiánya 858,8 milliárd forint volt, az augusztus havi egyenleg az elmúlt tíz év legalacsonyabb deficitjét mutatja, a havi hiány mindössze 7,4 milliárd forint volt - közölte az Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) az MTI-vel hétfőn.

 • cikk kép
  Autózásban véget ért a válság?

  Szombathely – Egy felmérés szerint jelenleg Magyarországon az autók átlagosan 16 ezer 400 kilométert futnak évente, 31,2 százalékkal többet, mint a válság évének számító 2010-ben.

 • cikk kép
  Vas megyéből ketten is átvehették a Magyar Termék Nagydíjat

  Budapest -– Hatvanhat magyar termék és szolgáltatás kapta meg az idén a Magyar Termék Nagydíjat. Megyénkből két cég, az Apáczai Kiadó és Könyvterjesztő Kft., valamint a Spirit Hotel Gyógyszálloda Kft. vezetői vehették át az elismerést a Parlament felsőházi termében rendezett ünnepségen.

Magazinok