• cikk kép
  MLSZ - Hiánypótlásra kötelezték a Győri ETO FC-t

  A várakozásoknak megfelelően egyelőre még nem kapta meg az első osztályú induláshoz szükséges licencet a Győri ETO FC labdarúgóklub, amelynek jövője a Quaestor-ügy miatt került veszélybe.

 • cikk kép
  Ilyen lakásokat bérelhet Vas megyében 60 ezer forintért

  Az albérletet keresők többségének lélektani határt jelent a 60 ezer forintos kínálati ár. Utána jártunk, hogy milyen ingatlanokat bérelhetünk Vas megyében ennyiért.

 • cikk kép
  Emelkedik a benzin ára

  Emeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolajé nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.

 • cikk kép
  FM: nincs közvetlen katasztrófahelyzet a Budapesti Vegyiműveknél

  Nincs közvetlen katasztrófahelyzet a Budapesti Vegyiműveknél (BVM) - mondta a Földművelésügyi Minisztérium (FM) környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkára hétfőn az Országgyűlés Fenntartható fejlődés bizottságának meghallgatásán, Budapesten.

 • cikk kép
  Gőzerővel készülnek a szezonra a Vadása-tónál

  Hegyhátszentjakab - Gőzerővel készülnek az idei nyári turista és strandszezonra az Őrség egyik leglátogatottabb és legismertebb üdülő övezetében a Vadása-tónál.

 • cikk kép
  Az EU kiakadt a Falco présgépén - emiatt is tartják vissza az uniós támogatásokat

  Az Európai Bizottság valószínűleg azt kifogásolja, hogy a Falco Zrt. ötszörös áron vett meg egy présgépet. Brüsszel 451 millió euró értékű kifizetést függesztett fel.

 • cikk kép
  Emelkedett az üzemanyagok ára

  Emelte bruttó 9 forinttal a 95-ös benzin és 8 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

 • cikk kép
  Tavasszal a piac is feléled

  Szombathely - A világ összes városában alkalmazható az a módszer, ha meghatározó élményt szeretne valaki az adott helyről, ellátogat a piacra. Szombathely sem kivétel ezalól, és annak dacára, hogy a helyi vásárcsarnok nem egy építészeti csodában kapott helyet, olyan hangulata van, amiért bátran bevállalnánk egy reggel hatos kelést is.

 • cikk kép
  Kinek számolták fel a cégét Vas megyében? – íme a legfrissebb lista

  Összegyűjtöttük a felszámolás és csődeljárás alá került vállalkozások listáját.

 • cikk kép
  Adóbevallás gyed után is kell

  A gyermekgondozási díj (gyed) az adóköteles társadalombiztosítási ellátások közé tartozik, írja a NAV nyugat-dunántúli igazgatósága.

 • cikk kép
  Tények a rablásokról (x)

  Rablásnak bármikor és bárhol áldozatul eshetünk, az esetek többségében mégis kitervelt akciókról van szó. Ami a rablás bekövetkeztéhez szükséges, nem más, mint egy motivált rabló és egy rossz helyen, rossz időben lévő áldozat.

 • cikk kép
  Az MNB több mint 3 millió forintra bírságolta a Rum és Vidéke Takarékszövetkezetet

  A Magyar Nemzeti Bank (MNB) 3,1 millió forintra bírságolta a Rum és Vidéke Takarékszövetkezetet, mert a felügyelet szerint évek óta fogyasztókat is védő szabályokat sértett, többségében a hitelintézet számlavezető rendszerén, folyamatain, vagy pénzforgalmi szolgáltatási keretszerződésén keresztül - olvasható a jegybank honlapján.

 • cikk kép
  A környezetvédelmi engedély hiánya miatt áll az M8-as fejlesztése

  Jogszabály írja elő az eljárás felfüggesztését, azonban ez nem érinti más szakhatóságok állásfoglalásának beszerzését. Az építési engedély mielőbbi kiadására törekszik a Nemzeti Közlekedési Hatóság.

 • cikk kép
  Mérgező cipőket talált a fogyasztóvédelem

  A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság akkreditált Élelmiszer és Vegyipari Laboratóriumában 25 pár cipőt vizsgáltak meg a szakemberek. A vizsgálaton 4 pár cipőről derült ki, hogy olyan mennyiségben tartalmaz krómot, ami már káros lehet az egészségre.

 • cikk kép
  Hét beruházás, amelyre a vasi városok a legbüszkébbek

  Utána jártunk annak, hogy Vas megye nagyobb városainak vezetői mit tartanak költségvetésük legfontosabb tételének. 3,5 milliárdnyi fejlesztést szedtünk össze körképünkben.

Magazinok