• cikk kép
  Olcsóbb lett idén a gyümölcs

  Szombathely – A zöldségfélék ára augusztusban 5,3 százalékkal mérséklődött 2013 augusztusához képest.

 • cikk kép

  Nagyok az eltérések az egyes benzinkutak árai között

  Kevesebbért tankolunk

  Körkép – Négyszáz forint alatt is lehet már benzint tankolni a hétvégén, de nem árt óvatosnak lenni, 15-20 forintos különbségek is lehetnek az egyes töltőállomások árai között.

 • cikk kép
  Hétmillió forintot ér a legszebb vasi gímbikatrófea

  Káld – Száz gímbikatrófeát állítottak ki pénteken a Szombathelyi Erdészeti Zrt. Hidegkúti vadászháza mögötti réten. A legkiválóbb gímbikát – amelynek trófeája 7 millió forintot ér - egy feldbachi vadász, Rupert Sapper ejtette el Nádasd környékén, ő is ott volt a rendezvényen.

 • cikk kép
  Álláskeresés: előnyben a vasi diplomások, hátrányban a távmunkások

  Rekord számú álláshirdetést adtak fel szeptemberben, de felsőfokú végzettség nélkül továbbra is nehéz elhelyezkedni.

 • cikk kép
  Tizenharmadik hónapja emelkedik az új autók száma az EU-ban

  Szeptemberben már a tizenharmadik egymást követő hónapban emelkedett a forgalomba helyezett új személygépkocsik száma az Európai Unióban, miután hat éven át folyamatosan csökkent - közölte az európai autógyártó szövetsége (ACEA).

 • cikk kép
  Öt feladat devizahiteleseknek, hogy megkapják a banki kompenzációt

  Egy fogyasztóvédelmi egyesület összeállította, mire kell készülniük és hogyan kell fellépniük azoknak a devizahiteleseknek, akiknek pénz jár vissza.

 • cikk kép
  Paksi erőmű - Közvetlen állami tulajdonba kerül a Paks II. atomerőmű fejlesztő társaság

  A magyar államra ruházzák át a paksi kapacitás-fenntartás irányításáért felelős társaság, az MVM Paks II. Atomerőmű Fejlesztő Zrt. 10,157 milliárd forint értékű részvényeit - erről döntött szerdán az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. (MVM) közgyűlése.

 • cikk kép

  Már nem a pénzügyi szférában dolgozók keresnek a legjobban

  Informatikusnak lenni jó

  Szombathely - Vas megyében az első félévben az informatikával és a kommunikációval foglalkozó alkalmazottak kerestek a legjobban, maguk mögé utasítva a pénzügyi szférát, amely sokáig a legjobban fizető gazdasági ág volt.

 • cikk kép
  Újabb üzemanyagár-csökkenés, 400 forint alatt lesz a benzin átlagára

  A gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát bruttó 5 forinttal, a 95-ös benzinét pedig 9 forinttal csökkenti pénteken a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI szerdán, a döntéssel a benzin átlagára 394-395 forintra, a gázolajé 404-409 forintra mérséklődik.

 • A fejlesztés irányairól tartottak workshopot

  Megyei jövőképek

  Szombathely - Vas megye jövőbeni és hosszú távú kutatás-fejlesztési és innovációs stratégiai irányainak meghatározására workshopot tartottak.

 • cikk kép
  Történelmi csúcson a méz ára

  Idén gyakorlatilag nem tudtak akácmézet termelni Vas megyében, a méhészeket hatalmas kár érte, ezért a Földművelésügyi Minisztérium tájékoztatása szerint vis major bejelentést tehetnek.

 • cikk kép
  Csökken az üzemanyagok ára

  Csökkenti bruttó 6 forinttal a gázolaj és 9 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.

Magazinok