Gazdaság

2016.11.30. 15:35

A gyorsforgalmi út megépítésében jeleskedett

A minap átadott M86-os gyorsforgalmi út egyik szakembere miniszteri elismerésben részesült.

Turbók Attila

A Vas Megyei Mérnöki Kamara tagja, Wagner József Balázs, kiváló munkájáért, valamint eredményes és példamutató tevékenységéért a minap Miniszteri Elismerő Oklevelet vehetett át a Budapesti Vigadó épületében Dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési minisztertől. Wagner József Balázs, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) beruházó projektvezetőjeként dolgozik. Az elmúlt kilenc évben a legjelentősebb munkája volt az M86-os gyorsforgalmi autóút fejlesztésével, Szombathely bekötése a gyorsforgalmi úthálózatba.

Wagner József Balázs (j) Fotó: VN

Wagner József Balázs munkája kiváló példája annak, hogy mennyire hétköznapjaink része a helyi mérnökök munkája. A mérnök a tősgyökeres és ismert szombathelyi Wagner-család sarja, aki 2001-ben az Ybl Miklós Főiskolán szerzett diplomát. Korábban több szombathelyi mélyépítő, útépítő és magasépítő cégnél dolgozott. Jelenleg a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. munkatársa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!