Gazdaság

2016.05.31. 17:17

Csütörtökön Vas Népe állásbörze

Vas Népe-rendezvény - A mérnöktől a betanított munkásig, mindenki találhat állást az első Vas Népe állásbörzén.

Bakos Ágnes

- Mintegy harminc kiállítónk lesz, összesen 2500 álláshellyel - összegezte Ódor Péter szervező a csütörtöki állásbörzéről.

A sportházba várják a munkakeresőket és azokat is, akik váltanának. Lesz hová: Vas megye minden meghatározó munkaadója elhozza kínálatát az első Vas Népe állásbörzére. A Vas Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya is képviselteti magát - emelte ki Ódor Péter.

A megváltozott munkaképességűek is megtudhatják, milyen lehetőségeik vannak a vasi munkaerőpiacon, sőt, a katonai pályáról is hallhatnak részleteket azok, akiket az egyenruhás hivatás érdekel. Alkalmi, nyárra szóló, s egész éves diákmunka lehetőségeket is kínál a börze, de ugyanígy megtalálhatják karrierjük következő állomását a mérnökök is. Érdemes készülni: akár azonnali állásinterjún találhatják magukat az álláskeresők. Segítenek a börzén azoknak is, akik nem nyomtattak elég önéletrajzot. Csütörtökön tíztől este fél hatig tart a börze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!