• cikk kép
  Az év végén bezár Márkushegy

  Pusztavám - A Vértesi Erőmű Zrt. 270 fős csoportos létszám leépítési bejelentésével megkezdődött a Márkus-hegyi Bányaüzem, az ország egyetlen mélyművelésű bányájának bezárása.

 • cikk kép
  Varga Mihály: a magyar gazdaság kezd "válságellenállóvá" válni

  Magyarország a magyar GDP harmadik negyedéves adatai alapján az Európai Unióban a második helyen áll, a magyar gazdaság kezd egyre inkább "válságellenállóvá" válni, ezt a Moody's nemzetközi hitelminősítő is leírta - mondta Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Hír Tv P8 című műsorában szombat este.

 • cikk kép
  Devizahitelek - Orbán: ezermilliárd forint kerül az emberekhez a bankoktól

  A hiteleket érintő törvényi változtatásokkal a kormány mintegy ezermilliárd forintot irányít át a bankoktól az emberekhez - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában, amelyben azt is megerősítette, hogy a kormány tárgyal külföldi tulajdonban lévő bank, bankok megvásárlásáról. Szólt arról is, hogy a vasárnapi zárva tartás ügyében még nem alakították ki álláspontjukat.

 • cikk kép
  Az ártatlannak tűnő lájkolgatás hatalmas üzlet, de nem nekünk

  Szombathely - A Facebook-ot november ötödikétől nem lehet kikerülnie a hirdetőknek. Jó ha tudja, minden lájkolással adatot oszt meg magáról.

 • cikk kép
  Vegyen most lakást és aztán adja is el

  Megyei körkép -– Lassú javulás tapasztalható az építőiparban és a lakáspiacon is Vas megyében. Annak ellenére, hogy a Központi Statisztikai Hivatal adatai szerint az állami beruházások több mint tizenhét százalékkal növekedtek a tavalyi évhez képest, viszont az épület beruházások csaknem négy százalékkal estek vissza.

 • cikk kép

  5 kérdés a forintosításról

  Egy használt autó árát is megtakaríthatják a devizahitelesek

  Szombathely - Forintosítják a devizahiteleket, és jelenleg több a kérdés az ügyben, mint a válasz. Mi a szakértőt kérdeztük az 5 legégetőbb problémáról.

 • cikk kép
  Kölcsön-tippek

  Budapest – Gyorsan pénzhez juthatunk személyi kölcsönnel. 4 tipp az egyik kereskedelmi banktól, amelyet érdemes megfontolni, ha hitelt akarunk.

 • cikk kép
  Dohánycégek fizetnének különadót

  Egy fideszes képviselő törvényjavaslatával bevezetné jövőre a dohányipari vállalkozások rendkívüli egészségügyi hozzájárulását.

 • cikk kép
  Növekedés előtt a mobilbankolás

  Budapest – Piackutatók szerint eddig a magyar lakosság 4 százaléka használt csak mobilbanki alkalmazásokat, a technológiai innováció iránti igény azonban töretlenül növekszik hazánkban.

 • cikk kép
  Többségben a dízelautók

  Szombathely – A hazai használtautó-piac történetében először fordul elő, hogy a dízelmotorral rendelkező autók kínálata meghaladja a benzinesekét.

 • cikk kép
  Országgyűlés-jogalkotás - A törvényalkotási bizottság elfogadta az adótörvények összegző módosító javaslatát

  A jogalkotás menetéről folyt a legélesebb vita az Országgyűlés Törvényalkotási bizottságának csütörtöki ülésén, ahol összegző módosító javaslat formájában a testület kormánypárti többsége elfogadta az adótörvényekhez benyújtott változtatások egy részét.

 • cikk kép
  Varga Mihály: a költségvetés reális, jól megtervezett

  A költségvetés reális, jól megtervezett, ezt az Állami Számvevőszék (ÁSZ), és a Költségvetési Tanács is kimondta - szögezte le Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter az M1 Az Este című műsorában szerdán.

Magazinok