Gazdaság

2017.07.04. 09:21

Ilyen még nem volt: mostantól külön köthet biztosítást jégveréskárra (x)

SZOMBATHELY - Egyre szélsőségesebb az időjárás: a heves zivatarokat sokszor kíséri jégverés, ami az utcán parkoló autókat sem kíméli. Egyedülálló lehetőséget kínál az NBA Tanácsadó Kft.: kifejezetten jégveréskárra köthetünk náluk biztosítást.

Mostanában egyre gyakoribb, hogy extrém időjárási jelenségek idéznek elő rendkívüli helyzeteket az országban. Nem telik el úgy nyár, hogy a heves zivatarok ne hozzanak jégverést, a jég pedig komoly anyagi kárt okozhat gépjárműveinkben.

- Éppen egy éve, július 12-én egy erős széllel érkező szupercella lépett be az országba, amelyet kiadós jégeső kísért Szombathelyen - emlékeztet ifj. Hajgató Szilveszter, az NBA Független Biztosítási Alkusz és Pénzügyi Tanácsadó Kft. ügyvezetője. Akkor az ország minden régiójában komoly károkat regisztráltak, mondja és hozzáteszi: Vas megyéből különösen sok kárbejelentés érkezett a biztosítókhoz.


A biztosítási szakértő felhívja a figyelmet: jégeső bármikor előfordulhat: sajnos egyre nagyobb - dió-, teniszlabdaméretben - hullik ránk a jég, és nem válogat: a legváratlanabb időpontokban és helyszíneken csap le.

Tavaly rengeteg autó megsérült -  volt, hogy mély horpadások keletkeztek rajtuk -, a júliusi jégkár kapcsán több ezer kárt rendeztek és a javítási költség az esetek többségében meghaladta a 300 ezer forintot és akár másfél millió forintig terjedt.

Hajgató Szilveszter most jó hírrel szolgál az autósoknak: cégüknél a vihar- és jégveréskárokra is találhatunk egyszerű megoldást. Ügyfeleiknek most lehetőségük van arra, hogy kifejezetten jégkárra kössenek biztosítást, ami csupán néhány percet vesz igénybe.

Az ár rendkívül kedvező: a jégkárbiztosítás már évi 6696 forinttól elérhető náluk és az autó tizenöt éves koráig megköthető. És hogy ez mit jelent a gyakorlatban? Ha a jég elveri az autónkat, akkor felső limit nélkül, 15 százalék önrész levonásával, a biztosító kifizeti a javítást.

E-mailben, telefonon vagy személyesen, a Szombathely, Semmelweis Ignác utca 5. szám alatt lévő ügyfélszolgálati irodájukban is kérhetünk tőlük kalkulációt az autónkra.

A biztosítási piacon sokéves tapasztalattal, a régióban 60 ezres ügyfélkörrel rendelkező NBA Kft. munkatársai minden autótulajdonosnak személyre szabott tájékoztatást ígérnek.

 

NBA Független Biztosítási Alkusz Kft.

9700 Szombathely, Semmelweis u. 5.

Mobil: 0670/325 9195

E-mail: [email protected]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!