Gazdaság

2014.12.08. 19:09

Partnereinkkel és olvasóinkkal találkoztunk

Szombathely – A Weöres Sándor Színházban hétfőn megtartott ügyfélpartin mindenkinek lehetősége nyílt a kötetlen társalgásra.

Kovács Ágnes

A hagyományoknak megfelelően idén is megtartottuk az ünnepi ügyfélpartit a Weöres Sándor Színházban. Ilyenkor lehetősége nyílik az olvasóknak is arra, hogy elmondják véleményüket lapunkról, hozzászóljanak azokhoz az eseményekhez, amelyekkel kapcsolatban megszólítottuk őket. Az operett kezdetén összesereglett vendégek kedvesen feleltek kérdéseinkre. Legtöbben arról beszéltek, milyen fontos szerepet tölt be életükben a napilap. Kiss Józsefné és Hardi Imréné a ruhatár előtt részletezte, hogy több évtizede hűséges előfizetőnk. Mivel szomszédok, gyakran beszélgetnek a helyi eseményekről. A közélettel kapcsolatos helyi információkat első kézből a Vas Népéből szerzik be. Természetesen más lapokat is olvasnak, de a reggel a lapunkkal indul.

 

A fiatalabb generáció tagjai arról számoltak be, hogy az online-változatból szerzik be az információkat. Szeretik viszontlátni magukat az oldalunkon. Szerintük lendületes, fiatalos cikkek is vannak kínálatunkban, így ezeket szívesen böngészik. Gyakran meg is osztják a híreket barátaikkal, ismerőseikkel.

Partnereink természetesen elsősorban a gazdasági, üzleti hírek világában vágynak arra, hogy naprakészek legyenek. Figyelik azt is, hol tartanak a város és a régió más vállalatai, vállalkozásai.

Eljöttek rendezvényünkre az IQor a Flextronics Kft., a MAM-Hungária Kft. vezetői és munkatársai, de találkozhattunk a BPW-Hungária Kft. személyzeti osztályának munkatársaival is.

Az előadás előtt váltottunk néhány szót Láng Veronikával, a Büki Gyógyfürdő Zrt. marketing igazgatójával és Lakotár Orsolya értékesítési asszisztenssel, akik elmondták: az üzleti hírek mellett kifejezetten kedveli az utazással kapcsolatos rovatunkat és a városi rendezvényekről is első kézből értesülnek online-felületünkön. Nagy Enikő, az IQor HR generalistája ragaszkodik az újsághoz. Nemcsak azért fontos számára, mert munkahelye hirdetési partnerünk, de mert szerinte az országos híradások sokszor a Közép-magyarországi térség híreit preferálják, így szükségesek a megyei napilapok, amelyek meg a regionális értékeket mutatják fel.

 

Az Én és a kisöcsém című könnyed szórakoztató operett mindenkinek kedvére való volt. Olvasóink kiemelték, hogy minden évben jól választunk bemutatót. Kummer Zsófia keresztapjával, Kovács Róberttel érkezett, szívesen beszélgettek velünk, elmondták, biztosan nagy öröm lesz a családban, ha meglátják őket a reggeli kávézás közben. Reméljük, örülnek nekik.

Címkék#Vas Népe

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!