Gazdaság

2015.05.04. 13:57

Quaestor-károsultak: irány a kormányablak!

Szerdától péntekig a Vasút utcában, utána a Hollán Ernő utcában lehet benyújtani a kárigényeket.

A Quaestor-károsultaknak május 6. és június 5. között kell majd kérelmezniük a kártalanítást. A kárigényeket a posták mellett országosan 26 kijelölt kormányablakban is benyújthatják az ügyfelek.

A kárigényének bejelentésére május 6-ától nyílik lehetőség a kormányablakokban. A benyújtás végső határideje 2015. június 5. amelynek elmulasztása jogvesztő, azt követően nem lehet benyújtani az igényeket. A kormányhivatalok vállalták a postai szolgáltatások bővítését a kárigények ügyében. Ügyfélszolgálataikon keresztül, országszerte 26 kijelölt kormányablakban fogadják be a károsultak kérelmeit.

Vas megyében a szombathelyi Hollán Ernő utca 1. sz. alatti kormányablakot jelölték ki erre.  Technikai okokból azonban május 6. és 8. között a Szombathely, Vasút utca 14. sz. alatti.(a vasútállomás épületében működő) kormányablakban lehet beadni a kérelmeket.

A Quaestor Károsultak Kárrendezési Alapja a károsultak kérelmének benyújtásához űrlapot rendszeresített, amelyhez a kormányablakokban is hozzá lehet jutni, illetve  a Befektő-védelmi Alap (BEVA) honlapjáról: www.bva.hu , és a kormányablak honlapjáról: https://kormanyablak.hu is le lehet tölteni.

A kormányablakhoz az Alapnak címzett kérelmeket zárt borítékban kell benyújtani, a borítékon fel kell tüntetni az Alap nevét, és - feladóként - a kérelmező nevét és lakcímét. A benyújtó a kérelem átvételéről elismervényt kap.

Címkék#Questor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!