Gazdaság

2015.01.20. 18:01

Sikerrel mutatták be a nagyközönségnek a Prémium Magazint

Nagy érdeklődés mellett mutatták be kedden délután a Pannon Lapok Társasága új Vas megyei magazinját, a Prémiumot. A színház Krúdy Klubjában megrendezett eseményen számos közéleti személyiség, gazdasági szakember és művész jelent meg.

Vas Népe

A színes, ötvenoldalas kiadvány eddig megjelent négy lapszámát ismerhették meg a jelenlévők. A zenés műsorral egybekötött közönségtalálkozón fellépett Kulhay Géza, zongoraművész és Kelemen Zoltán, a Weöres Sándor Színház színművésze. A kávéházi hangulatot idéző előadásukban dzsessz improvizációkat és Fehér Renátó, szombathelyi származású költő verseit hallgathatták meg a vendégek. Kelemen Zoltán saját novelláját is felolvasta.

A magazint Majthényi László, a Vas Megyei Közgyűlés elnöke méltatta. Köszöntőjében hangsúlyozta: szükség van a térségben egy olyan színvonalas kiadványra, amely a helyi értékeket felmutatva erősítheti az itt élők lokálpatriotizmusát.

A háttérben Kelemen Zoltán, az előtérben pedig Kovács Ágnes, a Prémium magazin szerkesztője
Fotó: Timár Gergely


Halmágyi Miklós, a Vas Népe lapigazgató-főszerkesztője részletesen bemutatta a magazint. Szólt a kiadvány küldetéséről, beszélt arról is, hogy nagy felelősség olyan lapot készíteni, amely egy térség sokszínűségét kívánja megmutatni. A lapigazgató-főszerkesztő bemutatta a kiadvány szerkesztőjét, Kovács Ágnest, aki egyben a rendezvény háziasszonyi teendőit is magára vállalta és Zergi Borbála vezető fotográfusát. A jelenlévők megismerhették a kiadvány közösségi oldalát, a szerkesztési elveket, bepillantást nyerhettek a lapszám készítésének kulisszatitkaiba is. Ennek részeként a résztvevők Kulhay Géza zongorajátéka közben vetített képes előadásból ismerhették meg a korábbi lapszámok szereplőit.

A magazin készítői elmondták, a kiadvány megtalálható a kulturális, közigazgatási, oktatási és egészségügyi intézményekben, továbbá kávéházakban és a könyvtárak polcain. Újdonság, hogy az ingyenes Prémium Magazint mostantól megtalálják a Széchenyi utca 1. szám alatt lévő Vas Népe Ügyfélszolgálati  Irodájában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!