Gencsapáti

2017.03.16. 19:15

Ünnepi elismerések Gencsapátiban

Gencsapáti - Műsorral, szívhez szóló elismerésekkel tisztelegtek a faluban az egykori és a jelenlegi példaképek előtt.

Cseszkó Tamás

Szép hagyomány Gencsapátiban, hogy március 15. alkalmából elismeréssel jutalmazzák azokat, akik sokat tettek a közösségért. Az Apponyi Albert Általános Iskola diákjai feledhetetlen műsorral örvendeztették meg a közönséget, majd Ágh Péter, a térség országgyűlési képviselője mondott ünnepi beszédet. A hagyományoknak megfelelően először az iskola, majd az önkormányzat kitüntetéseit adták át.

A gencsapáti kitüntetettek Bodorkós Ferenc polgármesterrel és Ágh Péter országgyűlési képviselővel
Fotó: Cseszkó Tamás

Vas Megye Önkormányzata Szolgálatáért Oktatási Tagozata elismerésben részesült Tolnay Lászlóné óvodapedagógus, míg Czupi László nyugalmazott iskolaigazgató, valamint Tóthné Siska Marianna, a helyi iskola pedagógusa Gencsapátiért végzett ki-emelkedő munkájáért kitüntetést vehetett át. Akárcsak a 23 éves Molnár Zsófia, aki virágkötőként kétszer is nyert külföldi szakmai ösztöndíjat. A Gencsapáti ifjú tehetsége kitüntetést ezúttal a Kópic néptánccsoport kapta meg. Gróf Apponyi Albert-emlékplakettben részesült Bodorkós András és Domján Károly, az iskola két egykori diákja, ők az intézmény megújulásához nyújtott munkájukért és támogatásukért vehették át a díjat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!