Győrvár

2017.02.27. 16:01

Patinás múlt és pezsgő jelen

Győrvár - Patinás múlt. Pezsgéssel, eseményekkel, fejlődéssel teli jelen. Bizakodó jövőkép. Menedzseri szemlélet a falu vezetésében. Beruházások, fejlesztések, dinamikus, pörgő hétköznapok. Győrvár, a falu tele élettel.

A község, ahol szívügy emlékezni a történelemi hősökre, ápolni a hagyományokat, megbecsülni a kulturális értékeket. Egy hely Vas megyében, ahol a lakosok szeretnek élni, az idelátogatókat pedig megérinti a hely varázsa. Kiváló földrajzi fekvésű, könnyen megközelíthető település, ahol mindig történik valami jó, számos rendezvénynek, eseménynek otthont adó idilli környezet. Óvoda, iskola, játszótér, sportpályák, több ezer látogatót vonzó nívós falunap. Nevezetességek tárháza, mint a Makovecz-féle faluház, az Árpád-házi Szent Erzsébet templom, a Kuruc Emlékpark. A hely szellemét máig áthatja Béri Balogh Ádám győztes kuruc csatája. Látogass el hozzánk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!