Haladás

2014.03.30. 19:35

A sors visszaadta

Artner Tamás és Nebojsa Vignjevics a Haladás-Újpest (1-0) mérkőzés után a Sport TV-nek, majd a sajtótájékoztatón értékelt.

haladas.hu

Artner Tamás: - Gratulálok csapatomnak a győzelemhez, és gratulálok az Újpestnek is, mert jól futballoztak. Hiányzóink miatt más szerkezetben, úgy kellett játszanunk, hogy a pálya közepén nagyon masszívak legyünk. Ez sikerült, megakadályoztuk az újpestiek gyors akcióit, ugyanakkor a pálya közepén nem használtuk ki létszámfölényünket, a játékot nem sikerült tartalommal megtölteni. Folyamatos játék nem alakult ki az első félidőben, a végén egy szerencsés gólt rúgtunk. Szünet után masszívabb lett a védekezésünk, növelhettük volna előnyünket. A gyors újpesti játékosok nehezen vettük fel a versenyt, ám helyzetet nem tudtak kialakítani. A sors visszaaadta,  amit múlt héten Pápán elvett tőlünk, de ezért sokat is tettünk.

Nebojsa Vignjevics: - Gatulálok a Haladásnak, egy góllal jobb volt, megérdemelten nyert. Játszani jöttünk, játszottunk is, ám futballistáim egy dolgot elfelejtettek: nem elég játszani, ha a küzdeniakarás és a harci szellem hiányzik. Labdarúgóim arra vártak, hogy a hazaiak hibázzanak. 0-1 után feljavult a játékunk, akadt néhány helyzetünk is. Tanulságos és nagyon jó meccs volt, fontos leckét kaptunk, nagy energia, harc mozgosítása nélkül ugyanis lehet nyerni.

A két edző a Sport TV-nek is nyilatkozott

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!