Haladás

2015.07.08. 09:19

Dudás Ádám már edzésben

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás hosszú ideig sérült támadó középpályása Dudás Ádám felépülése jól halad.

Pum András

Téli, korrekciós térdműtétje után érkezett a Győrből a Haladáshoz a 25 éves Dudás Ádám. A támadó középpályás tavasszal egyetlen alkalommal sem léphetett pályára, térde ugyanis terhelés hatására bevizesedett, illetve a műtét miatt "összeesett" combizmát kellett újra megerősítenie. A futballista a nyári szünet alatt sem csak pihent, erősített, talán ennek is köszönhető, hogy - óvatosan ugyan - de már edz.

Dudás eddig 97 NB I-es bajnokin 13 gólt szerzett.

- A rehabilitációs és erőnléti edzések után múlt héten tréningeztem először a csapattal - mondta Dudás Ádám. - Nem csak az edzések átmozgató részén veszek részt, a labdás gyakorlatokat is egyre többször megcsinálom. Szerencsére nem vizesedik és nem fáj a térdem - ennek ellenére csak fokozatosan terhelem, nem akarom siettetni. Egyre több munkát szeretnék elvégezni, ha ez napról-napra megy, akkor úgy, ha csak hétről-hétre akkor úgy. Az edzések mellett sokat járok kondizni és futok. Szóval jó úton haladok, de azt nem tudom megmondani, mikor léphetek pályára. Azt gondolom, belátható időn belül.

Dudás Ádám reméli, hamarosan visszatér a pályára. Fotó: Unger Tamás

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!