Haladás

2014.09.12. 10:42

Játékra alkalmas a Honvéd-pálya

A nagy esőzések miatt több NB I-es meccs megrendezése is veszélybe került. Honlapunk megkereste Gács Pált, a Honvéd ügyvezető igazgatóját, kora délután pedig Vörös Csaba, a Hali technikai vezetője jelentkezett.

haladas.hu

Az nb1.hu összeállításából kiderül, hogy az országos esőzések miatt jelen állás szerint nem lehetne megrendezni a szombati Budapest Honvéd-Szombathelyi Haladás NB I-es bajnokit, de a paksi meccs is veszélybe került.

- Bár most éppen nem esik az eső, valóban nincs túl jó állapotban a pályánk, de bízunk benne, szombatra javul az időjárás - tudtuk meg Gács Páltól, a Budapest Honvéd ügyvezető igazgatójától. - Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy egy nagy eső után is már két-három órával alkalmas a gyepszőnyegünk a játékra. Mindenesetre a mérkőzés előtt a játékvezető dolga eldönteni, lesz-e meccs vagy sem.

Kora délután változott a helyzet, Vörös Csaba, a Haladás technikai vezetője telefonon egyeztetett kispesti kollégájával, Kaszás Kálmánnal, aki jelezte: miután alácsövezett a Bozsik-stadion, így egyre jobb a játéktér talaja, olyannyira, hogy éppen füvet nyírnak a pályán.

Jelen állás szerint tehát nincs akadálya a Haladás kispesti vendégjátékának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!