Haladás

2017.03.12. 23:53

A Fradi edzője a Hali fotósának telefonos csengőhangjára ébredne

Vidám pillanatok a szombat esti FTC-Szombathelyi Swietelsky-Haladás (3-1) mérkőzést követő sajtótájékoztatón.

Pum András

Az FTC-Haladás mérkőzés után sajtótájékoztatón először a Haladás vezetőedzője, Mészöly Géza értékelte a találkozót, majd miután távozott, érkezett a hazaiak mestere, Thomas Doll. A Haladás hivatalos honlapjának fotósa, Németh Szabolcs közben mindkét trénerről készített képeket, nagyjából a német edző sajtótájékoztatójának felénél járhattunk, amikor fotós mobilja egyszer csak megszólalt.

Thomas Doll pár másodpercig nem foglalkozott a hanggal, ám ezután kissé mérgesen mutogatta, hogy nyomja ki a kolléga a telefont. Igen ám, de a mobil nem a zsebében, hanem a másik széken heverő hátizsákjában rejtőzött, így némi időbe telt, mire a készülék előkerült. Doll közben megenyhült, viccesre fogta a figurát, és már jókedvűen, németül jelezte - amit a tolmács le is fordított - hogy reggel erre a zenére szeretne ébredni...

Ezen persze mindenki nagyot nevetett, úgyhogy a rövid, de jó hangulatú technikai szünet után  - és mert a telefont is sikerült elnémítani - folytatódott a sajttáj.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!