Haladás

2015.04.24. 12:42

A Halmill Kft teljesítette befizetését

Tóth Miklós cáfolja, hogy a többségi tulajdonos nem utalt volna, és ezért nem jegyezte be a cégbíróság a Haladásban történt változásokat.

haladas.hu

Kuttor Attila holnap edzőként, és nem vezetőedzőként ül a kispadon. A kinevezéséhez tulajdonosi taggyűlés szükséges, ám továbbra sem érkeztek vissza a cégbíróságtól a tulajdonviszony változását igazoló papírok. A Haladás ügyvezetőjének  ugyanis igazolnia  kell,  a törzstőkeemelést vállaló tulajdonosok teljesítették befizetési kötelezettségüket.

A rangado.hu cikke szerint "az ügyvezető nem igazolta a többségi tulajdonossá előlépni szándékozó tulajdonosok tőkeemelését."

Tóth Miklós mindezt cáfolja.

–  A Halmill Kft és a Haladás Marketing Kft vállalta a március 27-i taggyűlésen, hogy törzstőkét emel – a város nem –  előbbi kettőnek legkésőbb hétfőig kell  befizetni a rá eső összeget – mondta Tóth Miklós ügyvezető igazgató. – Nos, a Halmill  már teljesítette 37.710.000 forintos befizetését, a Marketing Kft  viszont ma a 4.290.000 forintnak csak a felét, 2.626.957 forintot utalt el.

– Valóban így történt, hétfőn viszont a fentmaradó részt is rendezzük – jelezte Séllei Árpád, a Haladás Marketing Kft ügyvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!