A levegő belga ura

2017. április 03., 14:00 szerző: Pum András fotós: Unger Tamás
komment
Fontos gólt szerzett a Mezőkövesd ellen 4-2-re megnyert bajnokin Stef Wils, a Szombathelyi Swietelsky-Haladás belga védője.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 1

A 2016/17-es bajnokságban második gólját - magyarországi pályafutása során a negyediket - szerezte a vasiak belga belső védője, Stef Wils. Csakúgy mint ősszel az Újpest FC (1-1) ellen idegenben, ezúttal a Mezőkövesd (4-2) hálóját is szöglet után, fejjel vette be. A 34 esztendős futballista szombaton negyedóra elteltével talált be, góljával szerzett vezetést a Haladás: márpedig az első találat mindig fontos egy meccsen.

- Jól kezdtük a mérkőzést, így úgy gondolom, teljesen megérdemelten szereztünk vezetést negyedóra elteltével – mondta Stef Wils.- Kontrolláltuk a játékot, éppen ezért volt váratlan, hogy tíz perccel a félidő vége előtt kaptunk egy buta gólt. A szünetben a mester kérte, hogy menjünk, csináljuk tovább, mert együtt le tudjuk győzni ellenfelünket. A második félidőt harcosan kezdtük, és egy büntetőből hamar vezetéshez jutottunk. Tovább tartott a lendületünk, szerencsére viszonylag nagy területünk adódott elöl, szép támadásokat vezettünk, szép gólokat rúgtunk. Kár a lefújás előtt kapott gólért, de a lényeg, hogy győztünk. A gólom? Szöglet után jött be a labda, elég magasan szállt, de aztán sikerült valahogy beletennem a fejemet – ilyen egyszerű. Örülök, hogy gól lett, de ennél sokkal fontosabb, hogy nyertünk.

Gólöröm Wils módra

- Ha valaki csak az eredményt nézi, azt gondolhatja, könnyen nyertünk, de nem volt ez olyan egyszerű, keményen megdolgoztunk a győzelemért. A Mezőkövesd jó csapat, jó és technikás játékosokkal, de mi együtt nagyon erősek voltunk, mindannyian nagy munkát végeztünk – csapatként nyertünk.

 

Pum András

2017. április 03., 14:00 szerző: Pum András fotós: Unger Tamás

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...