Haladás

2014.11.30. 13:46

A piros mindent vitt

Gaál Bálint, a Haladás támadója csalódott, mert győzni akart a csapat Újpesten, és noha volt is erre esélye, ismét kikapott.

Pum András

A zöld-fehérek 23 éves támadó középpályása, Gaál Bálint 12 alkalommal volt kezdő az ősszel, háromszor csereként állt be. A nyáron Sopronból igazolt futballista a Hali öt (...) bajnoki találatából egyet jegyez. Gaál nem csak a vereség miatt szenvedte meg a szombat délutáni Újpest-Haladás (1-0) bajnokit, hanem mert a mérkőzés elején rendesen eltalálták a jobb lábfejét. Olyannyira bedagadt, hogy vasárnap még cipőt sem tudott ráhúzni. Érdekesség, hogy az ellenfél játékosa ugyanúgy először a labdát, aztán Gaál lábát találta telibe, mint a második félidőben hasonló mozdulatsorért második sárgáját begyűjtő Zsirai Martin.

Azzal az "aprócska" különbséggel, hogy az újpesti futballista semmit sem kapott tettéért...

- Úgy mentünk ki a pályára, hogy nyerni akarunk, úgyhogy nagyonis tudatosan kezdtünk olyan nagy lendülettel - jelezte Gaál Bálint. - Szerettük volna egy győzelemmel lezárni a rossz szériát. Nem is játszottunk rosszul, egyenrangú partnerei voltunk az Újpestnek. Jól tartottuk magunkat, ám jött Zsirai kiállítása, ami mindent felborított. Aztán kaptunk egy gólt, de amikor Bardhi kiállítása miatt ismét egyenlő lészámban voltunk, felcsillant a remény. Akadt egy-két szabadrúgásunk is, de miután megkaptuk a második kiállítást, már nem volt esélyünk. Nagyon bosszant a vereség, csúsztunk-másztunk, apait-anyait beleadtunk, mégsem mentünk semmire. Pedig az újpestiek meglehetősen tompán futballoztak. Ha nincs az első kiállítás, valószínűleg minden másként alakul, de ezen már felesleges polemizálni. Tavaly volt egy jó Haladás, amely még gyengébb játékkal is nyerni tudott, és volt egy Újpest, ami hiába futballozott remekül, nem sok babér termett számára. Nos, most fordult a kocka, mi vagyunk a tavalyi lila-fehér gárda, ők pedig a Haladás. Ha gyengén futballoztunk volna, és kapunk hármat, még könnyebb feldolgozni, mint amikor jól játszol, van esélyed, de ugyanúgy nem kapsz pontot érte. Nincs mese, még többet kell tennünk a sikerért. Sajnos most ilyen szériában vagyunk, semmi sem sikerül.

- Mindenesetre az utolsó, Kecskemét elleni bajnokin teljesen mindegy hogy, de nyernünk kell. Nem lesz helye magyarázkodásnak, csak a győzelem lesz a szemünk előtt - zárta szavait Gaál Bálint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!