Haladás

2016.11.27. 17:26

A Real Madridhoz hasonlította a Haladást a Debrecen portugál edzője

A két vezetőedző értékelte a Szombathelyi Swietelsky-Haladás-Debreceni VSC (1-0) bajnoki mérkőzést.

Pum András

Mészöly Géza: - Büszke vagyok, hogy ezer sebből vérző csapatom legyőzte a jó erőkből álló Debrecent. Amikor Debrecenben nyertünk, Király Gábor sérülése után Rózsa Dánielnek az volt az első meccse a szezonban, most pedig utóbbi sérülése miatt Gyurján Mártonnak kellett beállnia. Örülök, hogy három ilyen kiváló kapusunk van, Marci magabiztos volt, bravúrokat mutatott be. Nagyot küzdöttek a játékosok, harcoltak egymásért, nem ismertek elveszett labdát s néha Fortuna is mellettünk állt - sőt talán még az ördöggel is cimboráltunk. De sokat tettünk a győzelemért, nagy skalpot gyűjtöttünk be. Fontos kiemelni, hogy ezúttal hat fiatal futballista volt a keretünkben, közülük négy kezdett is. A fiatal labdarúgók tekintetében - ami a játékperceket illeti - toronymagasan  a mezőny előtt járunk. Ami Arsot illeti, az első félidei teljesítménye után sokan lecserélték volna, én bíztam benne, hogy annál többet tud, amit láttunk tőle. Ezt góllal hálálta meg.

Leonel Pontes: - Nagyon jóiramú mérkőzést játszottunk, csapatom ebben a bajnokságban most futballozott a legjobban. Nem emlékszem, hogy kapusomnak védenie kellett volna, viszont nekünk hat-hét helyzetünk is volt. Ám sajnos ezért pontot nem adnak, csakis a végeredmény számít. Annak örülök, hogy legalább megmutattuk, jó csapatunk van. Látták a Sporting Lisszabon-Real Madrid Bajnokok Ligája-mérkőzést? A portugálok sokkal jobbak voltak, mégis a Real nyert 2-1-re. Ilyen a futball.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!