Haladás

2015.04.17. 08:19

A rendőrség is készül a Hali-Fradira

Útlezárás, terelés, kordonok: szombat délután Haladás-FTC bajnokit rendeznek a Rohonci úton.

haladas.hu

RENDŐRSÉGI  FELHÍVÁS

Szombathelyen, a Haladás Rohonci úti stadionjában 2015. április 18-án, szombaton, 16.00 órai kezdettel férfi NB I-es labdarúgó-mérkőzés kerül megrendezésre a Haladás és a Ferencváros csapatai között.

A mérkőzés rendőri biztosítása során, várhatóan a 13.30 óra és 19.00 óra közötti időben, az alábbi rendőri intézkedésekre kell számítani.

- A Bartók Béla krt. teljes közúti lezárására kerül sor a Rohonci út és a Kenderesi út közötti szakaszon. A területen ellenőrző-átengedő pontok kerülnek kialakításra. Ezeken a pontokon, csak rendőrségi ellenőrzést követően haladhatnak át a mérkőzésre érkező szurkolók és az ott lakók mind gyalog, mind pedig gépjárművel.

- A 29A és a 29C jelű helyi járatos autóbuszok a záró pontokon áthaladhatnak, azonban nem állnak meg.

- A Haladás szurkolói a stadiont kizárólag a Rohonci úti kapun tudják megközelíteni és elhagyni. A mérkőzés végén a Bartók Béla krt. irányába távozni nem lehet, telepített kordonnal lesz zárva a távozási irány.

- A mérkőzés előtt a Bartók Béla krt.-on, a Claudius Hotel melletti és a Csónakázó-tó előtti parkolókban járműveket elhelyezni nem lehet.

- Az esetlegesen vonattal érkező vendég szurkolók rendőri kísérése miatt számítani kell rövid idejű 5-10 perces forgalomzárásra, terelésre a vasútállomás és a stadion közötti útszakaszokon 14.00 óra és 16.00 óra valamint 18.00 óra és 19.00 óra között.

- A mérőzés végét követően 17.45 óra körüli időben számítani kell a Rohonci út teljes lezárására - gyalogos forgalom elől is - a Bartók Béla körút kereszteződésének mindkét oldalán.

A Rendőrség kéri a szurkolókat, hogy a felhívásban közölt intézkedések végrehajtásában a rendőrök munkáját segítsék, türelmükkel, megértésükkel támogassák!

 

Köszönettel:

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!