Haladás

2015.11.18. 10:57

Akár a te vitrinidbe is bekerülhet Király Gábor legendás szürke melegítője!

A november 18-tól december 13-ig tartó online liciten számos Haladás VSE és Hali legenda relikviáját szerezhetitek meg. A licit.haladas.hu honlapon többek között árverésre kerül Szabó Éva néni teniszütője, Király Gábor szürke melegítője vagy éppen Mészöly Géza első Haladás meccsen viselt széldzsekije is.

haladas.hu

Jótékonysági online árveréssel búcsúzik a Haladás a Rohonci úttól. Legendás egykori és mai HVSE és Haladás sportolók relikviáira licitálhattok mától a licit.haladas.hu oldalon.

Ha szeretnéd a vitrinedbe a Martina Navratilovát is megverő Szabó Éva néni teniszütőjét, Mészöly Géza széldzsekijét, vagy éppen Király Gábor szürke melegítőjét látogass el december 13-ig a fenti oldalra és licitálj!  Részvételhez csupán egy gyors regisztráció szükséges és máris versenybe szállhatsz a legendás sportolók legendás emlékeiért. A jótékonysági árverésből befolyt összeg a HVSE utánpótlás korú fiataljainak támogatását szolgálja. Az online licitről bővebb információk a licit.haladas.hu oldalon olvashatók. 
Ne késlekedj és licitálj, légy te is a legendás emlékek őrzője!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!