Haladás

2014.08.26. 11:55

Radó András egyelőre nem rúghat labdába

Augusztus 31-én zárul az átigazolási szezon az európai, így a magyar labdarúgó-bajnokságban is. A Haladás keretében még várható játékosmozgás.

Pum András

Vasárnap éjfélig lehet még élő szerződésű labdarúgókat igazolni, ezt követően már csak csapat nélkülieket szerződtethetnek a honi együttesek. A Haladásnál a héten még lehetnek érkezők, ugyanakkor Radó András sorsa sem dőlt még el.

Radó András egyelőre nem rúghat labdába, a 21 éves támadó térdszalaghúzódással bajlódik

- Ami Radó Andrást illeti, az utóbbi hetekben két magyar klubtól érkezett hivatalos, írásos ajánlat, ám a tulajdonosok egyiket sem fogadták el, kevesellték az összeget - mondta Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója. A korábbi próbajátékosok közül a francia-algériai Selim M "Hamed Arras már nincs képben, az ukrán Andriy Jefremov viszont igen. A szakmai stábnak kell eldöntenie, igényt tart-e a középpályásra. Guzmics Richárd jelezte, hogy a héten még külföldi ajánlatra vár, ha ez nem jön össze, jelentkezik és leülünk megbeszélni, hogy visszatér-e hozzánk. Tárgyalásban állunk egy védőként és védekező középpályásként egyaránt bevethető magyar NB I-es játékossal, ám amíg nincs konkrétum vele kapcsolatban, a nevét nem szeretném elárulni.

- A kecskeméti meccsen csúsztam össze Ivan Lovriccsal, megfeszült a térdem - tudtuk meg a sérült Radó Andrástól. Utána másfél héttel mentem el orvoshoz, az MRI-vizsgálat megállapította, hogy meghúzódott a bal külső térdszalagom. Ugyan kaptam rá injekciót, de miután egyelőre nem javult, most Győrbe megyek egy másik orvoshoz. Kint vagyok az edzéseken, de külön kocogok, hiszen noha az egyenes irányú futásoknál nincs gondom, de ha labdába rúgok, vagy irányt változtatok, érzem a fájdalmat. Jelen állás szerint a pénteki, Paks elleni bajnokit ki kell hagynom. Ami a jövőmet illeti, úgy tudom, korábban volt irántam külföldi érdeklődés, ami ugyan nem írásos, de komolynak tekinthető volt. Szívesen mentem volna, ám végül semmi sem lett az üzletből. Már csak pár nap van hátra az átigazolási szezonból, nem tudom mi lesz velem, de ha maradok, mindent megteszek, hogy minél jobban szerepeljek a Haladással.

Információnk szerint a volt FTC-edző, a Ricardo Moniz irányította Bundesliga 2-ben szereplő 1860 München érdeklődött külföldről Radó iránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!