Haladás

2014.08.29. 20:04

Artner Tamás: Vannak férfiak és akik nem férfiak

A Szombathelyi Haladás jelenlegi és egykori edzője a lefújás után és a sajtótájékoztatón is értékelte a Hali-Paks (1-3) bajnokit.

haladas.hu

 

A sajtótájékoztatón elhangzott edzői nyilatkozatok

Artner Tamás: - Gratulálok Csertői Aurélnak, a jobb csapat győzött. Tavaly volt egy jó csapatunk és jó közönségünk, idén van egy csodálatos közönségünk. Sajnálom a szombathelyi publikumot, amely kiállt mellettünk. A két csapat közötti kvalitásbeli különbség döntött, három egyéni hibából kaptuk a gólokat. Kérdezték korábban, hiányzik-e Guzmics Richárd? Igen, hiányzik. Hiányzik-e Nagy Gábor és Simon Ádám? Igen, hiányoznak. Velük ugyanis elveszítettük a tengelyünket. Muszáj egy-két meghatározó játékost tenni a csapatba. Ami Rózsa Dánelt illeti, sok meccset hozott már nekünk, és nem mindegy kik mögött játszik. Amúgyis, a csapatban "vannak férfiak" és vannak akik "nem férfiak". Idén azoknak kell játszaniuk, akik tavaly a háttérben voltak. Úgy könnyű futballozni, hogy beteszek valakit kilenc jó játékos mellé.

Csertői Aurél: - Jól játszottunk, megszereztük a vezetés, majd ismét előnyhöz jutottunk. Ezután rátettünk egy lapáttal, nagyon jól mentek a srácok, megérdemelten nyertünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!